SAMEN IN BEWEGING VOOR MS

We dagen jou uit om in de maand mei in beweging te komen voor MS. Samen verzamelen we zo veel mogelijk kilometers. Dit is niet alleen goed voor jouw gezondheid, je steunt er ook nog eens personen met MS mee.

msexpress header
spreadtheword

Ons doel = zo veel mogelijk stappen en centjes verzamelen voor MS

Tussen 1 en 31 mei organiseren we de MS-express: samen trekken we onze wandel- of loopschoenen aan en verzamelen we zo veel mogelijk kilometers. Wij dagen jou uit om tijdens de maand mei meer te bewegen, volledig op je eigen tempo. Je kan deze uitdaging alleen aangaan of samen met je eigen team of collega’s. Leg een haalbaar wandel- of loopdoel vast en zet je beste beentje voor tijdens de MS-express. 

Jouw steun maakt het verschil!

De maand mei staat volledig in het teken van MS, dit naar aanleiding van de Wereld MS-dag op 30 mei. We creëren meer awareness voor deze aandoening, die meer dan 14 000 personen in België treft. Steun jij één van de deelnemers of teams? Klik op hun actiepagina en doe een gift. Het ingezamelde geld gebruiken we om personen met MS te begeleiden en te ondersteunen: via onze dienstverlening, activiteiten, infosessies en de organisatie van lotgenotencontact. 

Giften kan je storten via één van de actiepagina's of via ons rekeningnummer BE97 0000 0001 4649 met als mededeling "Gift MS-Express 2024". Alvast bedankt voor je steun!

30% collected for the MS-express 2024 campaigns
€645
€2.130

Ontmoet onze ambassadeurs

Nood aan extra motivatie? Benieuwd hoe anderen de MS-express beleven? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar het verhaal van onze ambassadeurs?

Spread the word!

Neem jij deel aan de MS-express?

Deel dan jouw deelname, leuke foto’s en verhalen op je sociale media en tag @msligavlaanderen. Motiveer je omgeving om zich ook in te zetten voor MS door zelf deel te nemen of een gift te storten. Zo zetten we ons samen in om personen met MS te ondersteunen en een hart onder de riem te steken.