Maak jij samen met ons het verschil voor personen met MS? Steun MS-Liga Vlaanderen door middel van een donatie. Dankzij jouw gift werken we iedere dag opnieuw voor een beter leven voor personen met MS, nu en in de toekomst. Steunen kan digitaal op een simpele en veilige manier.

Steunen kan ook via een overschrijving op het rekeningnummer BE97 0000 0001 4649 met als mededeling: gift

USP 1

Tot 45% fiscaal aftrekbaar

Giften aan MS-Liga Vlaanderen zijn vanaf € 40 op jaarbasis tot 45% fiscaal aftrekbaar!

USP 2

Veilig en simpel doneren

Je kan op een eenvoudige en veilige manier een éénmalige of maandelijkse gift doen, zonder rompslomp.

USP 3

Je gift wordt goed besteed

Jouw gift zorgt mee voor een betere toekomst voor personen met MS. Vandaag en in de toekomst. 

Giften zijn fiscaal aftrekbaar

Wist je dat giften vanaf € 40 fiscaal aftrekbaar zijn tot 45%? Doneer jij bijvoorbeeld €100? Dan kan je tot maar liefst €45 recupereren. Een win-win situatie voor jezelf en het goede doel dat je steunt!  

Fiscale attesten worden opgemaakt op naam en adres van de (rechts)persoon die de gift overmaakt. Betaal je als zaakvoerder bijvoorbeeld met jouw persoonlijke bankkaart, wordt het attest op je eigen naam en adres opgemaakt. Betaal je met een betaalmiddel dat op naam van het bedrijf staat, dan wordt het attest opgemaakt op naam en adres van het bedrijf.  

spaarvarken

Hoe wordt jouw donatie besteed?

Dankzij giften en donaties kunnen we personen met MS blijven helpen om een betere levenskwaliteit te bekomen. De opbrengsten die overgemaakt worden aan MS-Liga Vlaanderen, worden zeer zorgvuldig aangewend. Steeds met de persoon met MS en onze doelstellingen voorop:

  • Informeren 

  • Begeleiden en ondersteunen 

  • Verbinden 

  • Mobiliseren en sensibiliseren