Maak jij samen met ons het verschil voor personen met MS? Steun MS-Liga Vlaanderen door middel van een donatie. Dankzij jouw gift werken we iedere dag opnieuw voor een beter leven voor personen met MS, nu en in de toekomst. Steunen kan digitaal op een simpele en veilige manier.

Steunen kan ook via een overschrijving op het rekeningnummer BE97 0000 0001 4649 met als mededeling: gift

USP 1

Tot 45% fiscaal aftrekbaar

Giften aan MS-Liga Vlaanderen zijn vanaf € 40 op jaarbasis tot 45% fiscaal aftrekbaar!

USP 2

Veilig en simpel doneren

Je kan op een eenvoudige en veilige manier een éénmalige of maandelijkse gift doen, zonder rompslomp.

USP 3

Je gift wordt goed besteed

De giften overgemaakt aan MS-Liga Vlaanderen worden zeer zorgvuldig aangewend.

Giften zijn fiscaal aftrekbaar

Wist je dat giften vanaf € 40 fiscaal aftrekbaar zijn? Fiscale attesten worden opgemaakt op naam en adres van de (rechts)persoon die de gift overmaakt. Betaal je als zaakvoerder bijvoorbeeld met jouw persoonlijke bankkaart, wordt het attest op je eigen naam en adres opgemaakt. Betaal je met een betaalmiddel dat op naam van het bedrijf staat, dan wordt het attest opgemaakt op naam en adres van het bedrijf. Door verder te gaan, verklaar je op eer en geweten dat jouw gegevens correct zijn ingevuld.

spaarvarken

Hoe wordt jouw donatie besteed?

Dankzij giften en donaties kunnen we personen met MS blijven helpen om een betere levenskwaliteit te bekomen. De opbrengsten die overgemaakt worden aan MS-Liga Vlaanderen, worden zeer zorgvuldig aangewend. Steeds met de persoon met MS en onze doelstellingen voorop:

  • Informeren     
  • Begeleiding op psychosociaal en administratief vlak     
  • Belangenverdediging   
  • Financiële bijstand      
  • Sensibilisering
  • Ondersteuning (toegepast) wetenschappelijk onderzoek

Of het nu gaat over algemene uitleg over MS, medische informatie, behandelingsmethoden of COVID-19-gerelateerde informatie: informeren is key!

We streven ernaar om onze leden altijd en overal up-to-date informatie te verschaffen. Ondervinden ze psychosociale of administratieve problemen in het kader van MS? Ook hiervoor kunnen ze bij ons terecht. Ons team van maatschappelijk werkers maakt iedereen wegwijs in de wereld van MS en alles wat hierbij komt kijken. Zelfs de meest kwetsbare personen met MS kunnen bij ons terecht en krijgen indien nodig financiële bijstand voor hun lidmaatschap.

Op een hoger niveau in onze organisatie pleiten we voor een kwaliteitsvol leven voor personen met MS door belangenverdediging en sensibilisering. We vormen als het ware een klankbord en een stem voor onze leden. Tot slot realiseren we ons dat MS een chronische en ongeneeslijke aandoening is, tot op de dag van vandaag. Ondersteuning en participatie voor (toegepast) wetenschappelijk onderzoek is voor ons dus ook zeer belangrijk. Zo kunnen we blijven investeren in een betere toekomst voor personen met MS.