Het lijkt te mooi om waar te zijn: online shoppen voor jezelf én tegelijkertijd MS-Liga Vlaanderen als goed doel steunen zonder dat het jou iets extra kost. En toch kan het dankzij Trooper!

trooper

Trooper: wat is dat?

Trooper is een online platform dat verenigingen wil ondersteunen. Bij Trooper gaan ze op zoek naar samenwerkingen met merken die zich engageren om een deeltje van hun winst te schenken aan de vereniging van jouw keuze. Dit doen ze zodat verenigingen en vzw’s, zoals MS-Liga Vlaanderen, een extraatje kunnen verdienen en zich nog meer kunnen inzetten en focussen op het doel van hun organisatie.

"Telkens als jij iets koopt via Trooper, gaat er een percentje naar de kas van MS-Liga Vlaanderen."

Hoe werkt Trooper?

Ben jij iemand die al eens graag online shopt? Wel, dan is dat een goede eerste stap om te beginnen shoppen met Trooper. Telkens als jij iets koopt via Trooper, gaat er een percentje naar de kas van jouw favoriete vereniging. Weet dat er enorm veel bekende en minder bekende shops zich hebben aangesloten bij Trooper en dat jij geen eurocent extra betaalt.

Surf naar de Trooperpagina van MS-Liga Vlaanderen: www.trooper.be/msliga. Op deze pagina ga je op zoek naar de shop waar je online wilt winkelen. Klik jouw favoriete online winkel aan, je komt dan terecht op de pagina van die winkel en zij weten dat je hier bent om MS-Liga Vlaanderen te steunen tijdens jouw aankopen. Snuister eens rond op de website en doe je online aankoop zoals je anders zou doen. Iets gevonden dat je wilt bestellen? TOP! De webshop zal een percentage van jouw aankoop schenken aan MS-Liga Vlaanderen. En dit zonder dat het jou ook maar één cent meer kost.

 

tr

Bij welke shops kan ik Trooperen?

De webshops die zijn aangesloten bij Trooper, zijn niet van de minste. Bol.com, CoolBlue, Krëfel, JBC, Takeaway.com, Center Parcs, AS Adventure, Torfs, Hema, Ici Paris XL, Nike, TUI, Bongo en nog honderden andere winkels hebben zich geëngageerd voor verenigingen zoals MS-Liga Vlaanderen. Een mooi gebaar, van honderden mooie merken en shops.