Wil jij jouw speciale dag (verjaardag, een jubileum, een communie, een geboorte, …) op een bijzondere manier vieren? Wil jij graag iets betekenen voor anderen? Vraag dan geen cadeaus, maar een gift ten voordele van MS-Liga Vlaanderen. Op die manier creëer jij meer awareness voor de aandoening MS en kan je écht iets betekenen voor anderen. 

Verjaardag Icon

Verjaardag

Blaas jij binnenkort weer een extra kaarsje uit? Vier dit jaar je verjaardag door een gift te vragen aan vrienden en familie. Op die manier kan je iets betekenen voor personen met MS!

Jubileum Icon

Jubileum

Vier je dit jaar jouw speciale dag met je geliefde? Maak je jubileum nog specialer door mee te strijden voor MS. Organiseer je een feest voor deze gelegenheid? Geef dan als cadeautip om een gift te doen voor het goede doel!

Dierbare Icon

Bloemen noch kransen

Plan je samen een viering of mis in ter nagedachtenis van een dierbare? In plaats van bloemen of kransen kan je opteren voor een vrije gift voor MS-Liga Vlaanderen. Zo kunnen de idealen van je dierbare blijven verderleven. 

Wij helpen je graag verder!

Wil jij jouw speciale dag vieren én ook iets betekenen voor MS-Liga Vlaanderen als goed doel? Maar weet je niet hoe je hieraan moet beginnen? Geen probleem, wij ondersteunen je graag. Neem contact op met Elke via fondsenwerving@ms-vlaanderen.be, vertel haar wat je wilt ondernemen en zij helpt je verder van A tot Z. 

Giften zijn fiscaal aftrekbaar

Wist je dat giften vanaf € 40 fiscaal aftrekbaar zijn? Fiscale attesten worden opgemaakt op naam en adres van de (rechts)persoon die de gift overmaakt. Stort jij op jaarbasis bijvoorbeeld €60? Dan betaal je uiteindelijk maar €33 zelf. Bij het opstarten van een actie (bv. om een speciale dag te vieren) leveren wij geen fiscaal attest aan voor verzameld geld. Enkel voor giften die rechtstreeks op onze rekening terechtkomen (van de persoon die geschonken heeft) leveren wij een fiscaal attest aan.

Inspiratie nodig?

Inspiratie nodig?

Wil jij ook een eigen actie opstarten, maar heb je toch nog nood aan wat extra inspiratie? Neem dan eens een kijkje op de pagina met onze afgelopen campagnes. Hier vind je heel wat inspiratie om zelf je eigen actie op te starten.

start je eigen actie

Strijd jij mee tegen MS?

Wil jij er meteen invliegen en meestrijden tegen MS? Start dan vandaag nog jouw eigen actie. Tips, tricks en het invulformulier vind je terug op onze actiepagina