Tijdsduur
4 dagen resterend
Delen

Waarom deze actie?

Ik ben vastbesloten om een positieve verandering teweeg te brengen in de manier waarop we naar MS kijken en ermee omgaan. Te vaak blijft deze aandoening in de schaduw, terwijl het de levens van duizenden mensen over de hele wereld beïnvloedt. Als individu geloof ik sterk in de kracht van gemeenschap en solidariteit. Door mijn MS-express actie "Move for MS: Step Up for Awareness" te organiseren, hoop ik mensen samen te brengen, hen te inspireren om in beweging te komen en tegelijkertijd kennis te verspreiden over MS. Heel concreet ga ik deze uitdaging aan met mijn collega's bij Novartis, mijn vrienden en familie. Samen als 1 team komen we in beweging voor MS.

Elke stap die we zetten, elke kilometer die we lopen, draagt bij aan een grotere bewustwording en een betere ondersteuning voor degenen die getroffen zijn door MS. Laten we samen opstaan, onze voeten in beweging brengen en een positieve impact maken voor de MS-gemeenschap. Doe met ons mee en laten we samen een verschil maken!

Shauni

Over de organisator

Ik ben Shauni en ik ben gepassioneerd over gezondheidszorg, innovatie en wetenschap. Ik werk bij een farmaceutisch bedrijf en ben toegewijd aan vooruitgang en groei, vastbesloten om het leven van patiënten te optimaliseren en een betekenisvolle impact te maken op de samenleving.

Help Shauni haar doelen te bereiken