Op zondag 17 september 2023 organiseert MS-Liga Vlaanderen de tweede editie van haar Ekiden in Mechelen (De Nekker). Schrijf je in als team en loop samen (écht samen) een marathonafstand. Laat je sponsoren per kilometer en strijd mee voor een betere levenskwaliteit voor personen met MS.  

De inschrijvingen zijn gesloten!
ekiden2023

Strijd mee tegen MS!

Multiple Sclerose (MS) is één van de meest voorkomende neurologische aandoeningen en is tot vandaag nog steeds ongeneeslijk. Samen met ons team van maatschappelijk werkers en vrijwilligers kunnen we veel betekenen voor personen met MS. MS-Liga Vlaanderen zorgt al 40 jaar lang voor verbinding, ondersteuning en kwaliteitsgerichte dienstverlening. Dit om personen met MS, vandaag en morgen, bij te staan.  

Loop mee tijdens onze Ekiden, laat je sponsoren per kilometer en strijd mee tegen MS. Het ingezamelde geld zetten we in om personen met MS te ondersteunen.

115% collected for the Ekiden 2023 campaigns
€34.613
€30.000

Steunen kan ook via een overschrijving op het rekeningnummer BE97 0000 0001 4649 met als mededeling: "Gift Ekiden + het team dat je wenst te steunen".

Wist je dat...

icon belgie

Er 13 500 personen met MS zijn in België? 

icon 1 op 1000

1 op 1000 mensen getroffen wordt door MS?

icon 430 personen

Er elk jaar 500 personen met MS bijkomen in België?

icon jongvolwassenen

MS vaak jongvolwassenen treft?

Spread the word!

Loop jij mee tijdens de Ekiden?

Deel dan jouw deelname, leuke foto’s en verhalen op je sociale media en tag @msligvlaanderen (#EkidenMS). Motiveer je omgeving om zich ook in te zetten voor MS door zelf deel te nemen of een gift te storten. Zo zetten we ons samen in om personen met MS, vandaag en morgen, te ondersteunen.