Momenteel ingezameld
€25
/€500
Tijdsduur
Deze actie is afgelopen
Delen

Bij elke stap die we zetten, kunnen we verandering teweegbrengen. Met dit in gedachten bundelen wij onze krachten en stappen we voorwaarts in de strijd tegen Multiple Sclerose (MS). Samen vormen we een hecht team dat tijdens de Ekiden niet alleen kilometers overbrugt, maar ook barrières doorbreekt voor degenen die getroffen zijn door deze uitdagende pathologie.

Waarom deze actie?

De Ekiden is meer dan een sportevenement; het is een symbool van samenhorigheid en vastberadenheid. Wij, een diverse groep individuen met verschillende achtergronden, hebben ons verenigd om een verschil te maken voor patiënten met MS. Ons doel is tweeledig: ten eerste, creëren we bewustzijn over MS en de impact ervan op het leven van mensen. Ten tweede, zamelen we fondsen in ter ondersteuning van de MS Liga Vlaanderen, een organisatie die zich onvermoeibaar inzet voor onderzoek, zorg en ondersteuning voor degenen die getroffen zijn door MS.

Jouw steun maakt het verschil

Misschien ben je niet in staat om fysiek met ons mee te lopen, maar je kunt nog steeds deel uitmaken van onze inspanningen. Elke bijdrage, hoe klein ook, draagt bij aan onze missie om het leven van personen met MS te verbeteren. Jouw vrijblijvende gift toont niet alleen solidariteit, maar biedt ook hoop aan degenen die dagelijks de uitdagingen van MS aangaan. Samen kunnen we hun last verlichten en de weg vrijmaken voor een toekomst met meer begrip, ondersteuning en behandelingsopties.

Giften vanaf €40 geven recht op een fiscaal attest (45% belastingvoordeel).

Steunen kan ook via overschrijving

Steunen kan via de knop op deze pagina, maar ook via overschrijving op het rekeningnummer BE97 0000 0001 4649 met als mededeling: Ekiden team the extra mile for MS. 

shauni_ekiden

Over de organisator

Mijn naam is Shauni, en ik ben enthousiast om samen met mijn collega's, kennissen en vrienden mijn bijdrage te leveren aan ondersteuning voor personen met Multiple Sclerose (MS).