Momenteel ingezameld
€80
/€1.000
Tijdsduur
Deze actie is afgelopen
Delen

Waarom deze actie?

Wij zijn verheugd deel te nemen aan dit sportief event evenement waar sport, gemeenschap en het streven naar een wereld zonder Multiple Sclerose samenkomen. De Ekiden van MS-liga Vlaanderen is een bijzonder evenement waar de kracht van teamwork en vastberadenheid xordt gevierd, terwijl we geld inzamelen voor ondersteuning van de MS-community.

Mitsubishi Chemical is er trots op dit evenement te ondersteunen, omdat we geloven in het belang van het samenbrengen van mensen om een positieve verandering te bewerkstelligen. Samen met MS-liga Vlaanderen zetten we ons in voor de strijd tegen MS en streven we ernaar de kwaliteit van leven van degenen die getroffen zijn door deze aandoening te verbeteren.

 

logo Mitsubishi

Over de organisator

Mitsubishi Chemical is een wereldwijd toonaangevend chemiebedrijf dat zich bezighoudt met een breed scala aan activiteiten. Ze zijn actief in diverse sectoren, waaronder chemie, materialen, energie, en gezondheidszorg. Mitsubishi Chemical produceert en ontwikkelt innovatieve producten en oplossingen die een positieve impact hebben op onze samenleving en de wereld om ons heen. Kortom, Mitsubishi Chemical is een veelzijdig bedrijf dat streeft naar innovatie, duurzaamheid en het verbeteren van de levenskwaliteit wereldwijd. De deelname aan de Ekiden is voor ons enerzijds een goeie teambuilding en anderzijds de ideale gelegenheid om ons in te zetten voor het goede doel.