Momenteel ingezameld
€609
/€1.000
Tijdsduur
Deze actie is afgelopen
Delen

Waarom deze actie?

MS is een verschrikkelijke, vaak onzichtbare ziekte die je heel je leven met je meedraagt. Ons multidisciplinair team werkt heel nauw samen met personen met MS. Aangezien het een chronische ziekte is, hebben we ook een lange termijn relatie opgebouwd met onze patiënten. We hebben een hechte band gecreëerd, wat ons heeft geïnspireerd om ons steentje bij te dragen. 

Als buitenstaander staan we er vaak niet bij stil wat voor impact deze ziekte heeft op hun leven. De patiënten die bij ons komen zijn nog heel mobiel en zelfstandig, maar hebben vooral veel last van vermoeidheid waardoor ze niet meer kunnen gaan werken en hun sociaal leven een deuk krijgt. Deze symptomen zijn vaak onzichtbaar voor ons, maar toch belangrijk om te gaan onderzoeken en aan te pakken!

Wij willen deze mensen veel liefde sturen door geld in te zamelen voor onze aflossingsmarathon ten voordele van MS! Help jij ons mee? Iedere cent telt!

 

Get back on track!

Steunen kan ook via een overschrijving op het rekeningnummer BE97 0000 0001 4649 met als mededeling: "Gift Ekiden team Back on track"

back on track logo

Over de organisator

Back on Track Rijmenam is een jong multidisciplinair team dat bestaat uit kinesisten, een osteopaat, een dietist en een lifecoach. We proberen patiënten zo breed mogelijk te helpen, zowel op fysiek als mentaal vlak. We begeleiden ook een aantal MS strijders in onze praktijk, waar we met hart en ziel ons best voor doen om hun levenskwaliteit te verbeteren of te onderhouden. Dit doen we door intensief te werken op kracht, uithouding, evenwicht en coördinatie. Verder kunnen we hen indien gewenst ondersteunen in een gezonde gebalanceerde voeding en hun mentaal welzijn.  Als sportieve hulpverleners, nemen we graag deel aan deze actie! De competitiebeestjes in ons, zullen naar boven komen.