Momenteel ingezameld
€2.447
/€1.500
Tijdsduur
Deze actie is afgelopen
Delen
geel

Waarom deze actie?

Onze verpleegkundigen en dokters zijn er helemaal klaar voor om samen 42,195 km te lopen ten voordele van MS-Liga Vlaanderen.

Het team van Ziekenhuis Geel bestaat uit:

  • dr. Goedele Malfroid, neuroloog
  • Hanne Biesmans, hoofdverpleegkundige neurologie
  • Joery Vermeer, familielid van Carolien Van Saet ziekenhuis Geel
  • Carolien Theys, verpleegkundige slaaplabo
  • Dorien Caers, familielid Annik Dom medewerker ziekenhuis Geel

De dienst Neurologie van Ziekenhuis Geel zet zich al jaren in voor MS-patiënten. De multidisciplinaire aanpak van de neurologen wordt gerealiseerd in samenwerking met gespecialiseerde neuro-verpleegkundigen, de maatschappelijk werker van MS-Liga Vlaanderen, het Revalidatiecentrum Geel in huis (revalidatieartsen, kinesisten, ergotherapeuten, psychologen en logopedisten), de gespecialiseerde CARA raadpleging (rijgeschiktheid) en het RAT-team (advies mobiliteitshulpmiddelen). Samen zetten we ons in om personen met MS en MS-Liga Vlaanderen te ondersteunen.

Hoe kan je ons steunen?

Je kan ons team steunen door te doneren. Alle bedragen, groot of klein, zijn welkom! De opbrengsten van deze Ekiden campagne gaan naar MS-Liga Vlaanderen. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.
 

x

Over de organisator

Ziekenhuis Geel is een regionaal ziekenhuis dat een waaier van diensten aanbiedt. Het ziekenhuis telt meer dan 300 bedden en is jaarlijks goed voor 136.000 raadplegingen, 60.000 opnames (inclusief dagopnames), 14.000 operatie-ingrepen, 370.000 technische onderzoeken, 3,7 miljoen laboanalyses en 23.500 patiënten op spoed. Het ziekenhuis huisvest ook het bekende Revalidatiecentrum Geel, één van de grootste en best uitgeruste revalidatiecentra van het land.