Momenteel ingezameld
€1.795
/€1.000
Tijdsduur
Deze actie is afgelopen
Delen

Waarom deze actie?

Elke loper van ons AZ Turnhout team zal enkele kilometers tot zijn/haar rekening nemen. Zo lopen we samen als team een volledige marathon, ten voordele van personen met MS en MS-Liga Vlaanderen. Al meer dan 7 jaar werkt het AZ Turnhout samen met MS-Liga Vlaanderen

Help jij ons om ons doel te behalen?

Vorig jaar hebben we een mooi bedrag kunnen inzamelen voor de werking van MS-Liga Vlaanderen. Op die manier hebben we heel wat personen met MS kunnen ondersteunen. Dit jaar willen we dat bedrag overtreffen! Help jij mee om onze doelen waar te maken? Doe dan een gift via onze actiepagina.

Giften vanaf € 40 geven je recht op een fiscaal attest! Doe jij bijvoorbeeld een gift van €100? Dan betaal je hier uiteindelijk maar €55 voor.

Steunen via overschrijving

Steunen kan ook via een overschrijving op het rekeningnummer BE97 0000 0001 4649 met als mededeling: gift ekiden team AZ Turnhout

az turnhout

Over de organisator

AZ Turnhout wil een 'Gast-Huis' zijn in de letterlijke betekenis van het woord. We bieden gespecialiseerde zorgverlening dichtbij huis. Ons loopteam is samengesteld uit collega’s die de zorg voor mensen met MS een warm hart toedragen en zich graag inzetten voor de fondsenwerving voor dit project.