Momenteel ingezameld
€1.000
/€1.000
Tijdsduur
Deze actie is afgelopen
Delen

Waarom deze actie?

Bij FLOWSPARKS geloven we in de kracht van samenwerking, sportiviteit en het ondersteunen van belangrijke maatschappelijke doelen. Daarom zijn we verheugd om samen met het FLOWSPARKS-team een volledige marathon te lopen.

Wat is er nu beter dan de uitdaging van de Ekiden aangaan, een evenement dat niet alleen onze teamgeest versterkt, maar ook een kans biedt om iets terug te geven aan de gemeenschap?

Als trotse deelnemer aan de Ekiden hebben we besloten om onze inzet nog verder te versterken door een substantiële bijdrage te leveren aan MS-Liga Vlaanderen. We zijn er trots op dat we maar liefst 1000 euro schenken aan deze fantastische organisatie, die zich onvermoeibaar inzet voor de ondersteuning en zorg voor mensen die getroffen zijn door multiple sclerose.
 

Kom jij voor ons supporteren op zondag 17 september?
 

logo flowsparks

Over de organisator

FLOWSPARKS is een e-Learning software en service provider die focust op de eenvoud om boeiende leerervaringen te ontwikkelen. Wij bieden het FLOWSPARKS authoring platform, LMS en Gateway aan. De authoringtool bestaat uit e-Learning templates die didactisch, grafisch en technisch ondersteund worden. Dit biedt klanten volledige autonomie voor het maken en updaten van digitale trainingen. 

FLOWSPARKS' LMS en FastPass verzorgen de distributie, rapportage en administratie van e-Learning voor verschillende doeleinden. Bovendien opereert FLOWSPARKS als een e-Learning dienstverlener, die klanten begeleidt bij de ontwikkeling van online leerprogramma's doorheen elke stap van het traject.