Campagnes

Hier vind je onze actieve campagnes. Doe je liever een vrije bijdrage gebruik onderstaande link

Doe een vrije gift

Op deze pagina vind je onze lopende inzamelacties terug. Iedere inzamelactie is ontwikkeld door een individu met een hart voor personen met MS en MS-Liga Vlaanderen. Wil je graag één van deze acties financieel steunen? Doe dan een donatie. Geef je liever een vrije gift? Stort je gift hier 

Een overzicht van onze huidige campagnes

Deze actievoerders zijn volop in de weer om van hun campagne een succes te maken. Ook jij kunt een handje toesteken! Zoek een actie die je aanspreekt, inspireert of waar je volledig achterstaat en help hen om centjes bijeen te verzamelen door middel van een donatie. Doe een gift en steun hun campagne! 

Wil jij ook een inzamelactie opstarten? Dat kan!

Na het zien van bovenstaande campagnes heb je misschien zelf zin gekregen om de handen uit de mouwen te steken. Ben je geprikkeld om zelf een steunactie op te starten om personen met Multiple Sclerose en MS-Liga Vlaanderen een hart onder de riem te steken? Weet je niet zo goed hoe je hieraan moet beginnen, wat de mogelijkheden zijn en hoe je jouw idee kan omzetten tot een succesvolle fondsenwervende actie? MS-Liga Vlaanderen helpt je graag op weg!  

Doe een gift

Wil je graag een bijdrage doen voor MS-Liga Vlaanderen? Via de online module kunt u op een veilige manier een gift overmaken.  

Word lid van MS-Liga

Word je graag lid van onze organisatie? Neem dan zeker een kijkje in de lidmaatschapsbrief of neem meteen contact op.