Momenteel ingezameld
€4.761
/€5.000
Tijdsduur
Deze actie is afgelopen
Delen

Waarom deze campagne?

De moeder van Sven was een persoon met MS en is hier spijtig genoeg aan overleden. Dit is ook de reden waarom hij zich inzet voor MS-Liga Vlaanderen: hij heeft zelf van dichtbij meegemaakt wat MS met zich mee kan brengen en wil mee strijden tegen de aandoening.

Hoe kan je deze campagne volgen?

Tussen 20 en 24 maart zal @DikkeSvekke iedere dag live streamen vanuit zijn Twitch account. Afsluiten doet hij met een echte knaller: een live slotshow op de Corda Campus in Hasselt. Hier nodigt hij 4 sprekers uit die allemaal op hun eigen manier in aanraking komen met MS én een bijdrage leveren voor personen met MS. Op deze manier wil hij al zijn kijkers informeren over de aandoening. 

Wie zal er aanwezig zijn als gastspreker?

  • Cinzia heeft zelf MS en zal als ervaringsdeskundige meer vertellen over MS.
  • Stijn is een psycholoog die in zijn carrière al veel personen met MS heeft verder geholpen. Met zijn expertise vertelt hij jullie graag meer over mentaal welzijn en MS.
  • Hilda is een maatschappelijk werker bij MS-Liga Vlaanderen en werkt al 35 jaar met personen met MS. 
  • Elke is relatiebeheerder en fondsenwerver bij MS-Liga Vlaanderen en licht graag kort toe wat MS-Liga Vlaanderen als goed doel kan betekenen én waarom het werven van fondsen zo belangrijk is.

Steun deze campagne

Naast awareness creëren, wil @DikkeSvekke ook graag fondsen werven voor het goede doel. Tijdens de livestream kan je een vrije gift storten voor MS-Liga Vlaanderen. Mis de slotshow zeker niet en kijk live mee op vrijdag 24 maart tussen 18 en 20 uur. 

Op zoek naar sponsors

Sven is nog op zoek naar bedrijven die deze campagne willen sponsoren. Als u zich engageert als sponsor, kunt u rekenen op een aanzienlijke visibiliteit voor uw merk en een positieve bijdrage aan de maatschappij. De fondsen die we ophalen zullen we gebruiken om de dienstverlening voor de leden van MS-Liga Vlaanderen verder te optimaliseren. Contacteer Sven via sven@dikkesvekke.com om de sponsorpakketten met hem te bespreken.

dikkesvekke

Over de organisator

Sven Naudts, de content creator achter DikkeSvekke, zal zich als gaming influecener inzetten voor MS. Sven is een streamer, gamer, podcaster, Comic Con organisator en zoveel meer. Met een totaal van 5,4k volgers op Twitch bereikt hij gemiddeld 700 - 1000 personen met een doordeweekse stream.