Tijdsduur
1 day resterend
Delen

Waarom deze campagne?

De moeder van Sven had MS en is hier spijtig genoeg aan overleden. Dit is de reden waarom hij zich inzet voor MS-Liga Vlaanderen: hij heeft zelf van dichtbij meegemaakt wat MS met zich mee kan brengen en wil mee strijden tegen de aandoening.

Hoe kan je deze campagne volgen?

Tussen 23 en 30 mei zal @DikkeSvekke iedere dag live streamen vanuit zijn Twitch account. Afsluiten doet hij met een echte knaller: een livestream van de slotshow in Hasselt, bij MediaLife. Hier nodigt hij een groep sprekers uit die allemaal op hun eigen manier in aanraking komen met MS én een bijdrage leveren voor personen met MS. Op deze manier wil hij al zijn kijkers informeren over de aandoening. 

Wie zal er aanwezig zijn als gastspreker?

  • Enkele personen met MS, die hun eigen ervaring uit het dagelijks leven kunnen delen.
  • Een psycholoog, die kan kaderen wat een diagnose MS met je doet op mentaal vlak en hoe je hiermee kan omgaan.
  • Een neuroloog, die het medische deel van MS kan schetsen op een begrijpbare manier.
  • Een casemanager van MS-Liga Vlaanderen die ondersteuning biedt voor personen met MS in Vlaanderen.

Steun deze campagne

Naast awareness creëren, wil @DikkeSvekke ook graag fondsen werven voor het goede doel. Tijdens de livestream kan je een vrije gift storten voor MS-Liga Vlaanderen. Mis de slotshow zeker niet en kijk live mee op donderdag 30 mei tussen 18 en 20 uur. 

Op zoek naar sponsors

Sven is nog op zoek naar bedrijven die deze campagne willen sponsoren. Als u zich engageert als sponsor, kunt u rekenen op een aanzienlijke visibiliteit voor uw merk en een positieve bijdrage aan de maatschappij. De fondsen die we ophalen zullen we gebruiken om de dienstverlening voor de leden van MS-Liga Vlaanderen verder te optimaliseren. Contacteer Sven via sven@dikkesvekke.com om de sponsorpakketten met hem te bespreken.

dikkesvekke

Over de organisator

Sven Naudts, de content creator achter DikkeSvekke, zal zich als gaming influecener inzetten voor MS. Sven is een streamer, gamer, podcaster, Comic Con organisator en zoveel meer. Met een totaal van 5,4k volgers op Twitch bereikt hij gemiddeld 700 - 1000 personen met een doordeweekse stream.

 

Help Sven Naudts (DikkeSvekke) zijn doelen te bereiken