SAMEN IN BEWEGING VOOR MS!

Motiveer je vrienden, familie of collega's om samen de MS-ekiden te lopen op zaterdag 14 september. De totale marathonafstand wordt in 6 stukken verdeeld, waardoor jij écht samen een marathon kunt lopen met je teamleden. Stel je team samen, creëer je actiepagina en kom in beweging voor MS!

14/09/2024 | De Nekker in Mechelen | startschot om 11 uur

ekiden
msekiden logo

Wat is een ekiden?

Een ekiden is een aflossingswedstrijd waarbij er een marathon gelopen wordt in teamverband. Elk team bestaat uit 6 lopers, die elk verschillende afstanden lopen (respectievelijk 5, 10, 5, 10, 5 en 7,195 km). De totale afstand van de groep vormt een marathon (42,195 km). De aflossingen worden gedaan met een koker, die via een ingebouwde chip jouw afstanden registreert.

Kom in beweging voor MS!

Multiple Sclerose (MS) is één van de meest voorkomende neurologische aandoeningen en is tot vandaag nog steeds ongeneeslijk. Samen met ons team van maatschappelijk werkers, casemanagers en vrijwilligers kunnen we veel betekenen voor personen met MS. MS-Liga Vlaanderen zorgt al meer dan 42 jaar voor verbinding, ondersteuning en kwaliteitsgerichte dienstverlening. Maak jij ook mee het verschil? Dit om personen met MS, vandaag en morgen, bij te staan.  

Loop mee tijdens onze MS-ekiden, zoek sponsors (of doe een gift)voor jouw team en kom in beweging voor MS. Het ingezamelde geld zetten we in om personen met MS te ondersteunen via persoonlijke dienstverlening en het organiseren van vrijetijdsactiviteiten, infosessies en lotgenotencontact.

Spread the word!

Loop jij mee tijdens de MS-ekiden?

Deel dan jouw deelname, leuke foto’s en verhalen op je sociale media en tag @msligavlaanderen (#MSekiden). Motiveer je omgeving om zich ook in te zetten voor MS door zelf deel te nemen of een gift te storten. Zo zetten we ons samen in om personen met MS, vandaag en morgen, te ondersteunen.