Tijdsduur
37 dagen resterend
Delen
klimmentegenms

Een onvergetelijke ervaring op je eigen tempo

 Klimmen tegen MS is uitgegroeid tot het grootste wieler- en loopevenement voor MS op de flanken van de Mont Ventoux. Misschien denk je nu: ‘De Mont Ventoux beklimmen, dat is toch niet voor iedereen haalbaar?’ Het klopt dat het een enorme uitdaging is – zowel fysiek als mentaal – om deel te nemen aan dit event. Toch doen we vanuit de organisatie ons uiterste best om het toegankelijk te maken voor iedereen. Wij willen dat alle deelnemers hun eigen maximale prestatie kunnen leveren. Wat jouw uitdaging en tempo is op 20 mei 2024, dat bepaal je helemaal zelf. 

klimmentegenmsmentaalsterk

Team Mentaal Sterk

Elk jaar loopt een team van personen met MS gezamenlijk de Mont Ventoux op tijdens Klimmen tegen MS. In 2024 worden de leden van Team Mentaal Sterk ondersteund door het Nationaal MS Fonds (NL), MoveS en MS-Liga Vlaanderen. Zij doen een beklimming ‘op maat’, onder begeleiding. Ook jij kan deelnemen aan Team Mentaal Sterk, dit kan je ingeven bij je inschrijving. 

We komen samen in beweging voor een MS-vrije wereld, maar gaan ook samen naar de top van de Mont Ventoux om te laten zien dat alles mogelijk is. Met deelname aan dit team laat je zien dat MS niet betekent dat je bij de pakken neer moet blijven zitten. Ondanks dat er soms belemmeringen zijn, geeft het gezamenlijk in beweging komen kracht. Kracht om de top te halen, maar ook kracht die doorwerkt in je dagelijks leven.  

Schrijf je in

Inschrijven kan als individu, samen met een team of als bedrijf, of je nu MS hebt of niet. Iedereen kan er dus zelf voor kiezen om op eigen houtje of samen met enkele teamgenoten de uitdaging aan te gaan. Hoe je je ook inschrijft, je bent nooit alleen. Allemaal samen geven we het beste van onszelf om te streven naar een MS-vrije wereld. Surf naar www.klimmentegenms.be en schrijf je vandaag nog in!  

logoklimmentegenms

Over de organisator

Klimmen tegen MS (MoveS) is een stichting met als doel het bijeenbrengen van fondsen en sponsorgelden ten behoeve van onderzoeksprojecten die erop gericht zijn om de kwaliteit van leven voor Multiple Sclerose (MS) patiënten op korte en lange termijn te verbeteren.