Lichaamsbeweging is heel belangrijk, ook voor personen met MS. MS-Liga Vlaanderen organiseert daarom tal van activiteiten doorheen het jaar om sporten en bewegen aantrekkelijker te maken voor onze leden. Als lid van MS-Liga Vlaanderen kan je bijvoorbeeld deelnemen aan wandelingen met lotgenoten, sportieve campagnes die sporten en MS onder de aandacht brengen, ...  

aanmoedigingspremie

Wat is de aanmoedigingspremie?

In het kader van het belang van sporten en bewegen, willen wij onze leden een extra stimulans bieden om te blijven sporten. Daarom hebben we enkele jaren geleden de aanmoedigingspremie in het leven geroepen (ook wel de sportpremie genoemd). Deze premie kan een extra duwtje in de rug vormen om jouw goede voornemens waar te maken. Daarnaast hopen we dat het een financieel duwtje in de rug is voor iedereen, om zo te sporten op maat. 

Praktische informatie

Om de premie aan te vragen, doe je het volgende:  

  • Download het aanvraagformulier onderaan op deze pagina; 
  • Laat je sportschool, fitnessclub, ... het formulier invullen en onderteken het; 
  • Check of je aan de voorwaarden voldoet (voorwaarden zijn terug te vinden in het formulier); 
  • Bezorg je formulier samen met een betalingsbewijs aan Yvonne via e-mail yvonne.bogaerts@ms-vlaanderen.be of per post naar ons hoofdkantoor:  
    • MS-Liga Vlaanderen vzw, t.a.v. Yvonne Bogaerts 
    • Boemerangstraat 4 
    • 3900 Pelt 

2024_Aanmoedigingspremie.pdf

Wist je dat...

de meeste mutualiteiten een tegemoetkoming voor sport voorzien (o.a. voor het lidgeld bij inschrijving in een sportvereniging of een abonnement bij de fitness)? Kijk zeker na of jouw mutualiteit dit ook doet!

Wist je dat...

Bewegen Op Verwijzing, een initiatief van het Vlaams Instituut Gezond Leven, mensen met een gezondheidsrisico via professionele coaching en een beweegplan op maat op weg helpt naar een actiever leven?