Op zondag 18 september 2022 organiseert MS-Liga Vlaanderen een Ekiden om de multidisciplinaire raadpleging (MDR) in the picture te zetten en te helpen financieren. Een sportieve uitdaging die we samen aangaan met de partner ziekenhuizen waar we een MDR organiseren. Samen strijden we voor een multidisciplinaire aanpak die gehoord, erkend en gesubsidieerd moet worden door de overheid.  

piste

Financiële ondersteuning voor de MDR-methodiek

De deelnemende ploegen zullen een marathon in estafettevorm lopen, met een loopploegje van 6 personen. Naast de sportieve inspanning is er voor iedere deelnemende ploeg ook een fondsenwervende inspanning. Ieder ziekenhuis zet zijn beste beentje voor: zo strijden we samen voor een multidisciplinaire aanpak. Alleen samen, met alle betrokken en relevante partners, kunnen we deze MDR-methodiek in de kijker zetten en hiervoor de nodige waardering creëren.  

Meer informatie over de multidisciplinaire raadpleging en het belang ervan voor personen met MS vind je terug via onderstaande knop.

Steunen kan ook via een overschrijving op het rekeningnummer BE97 0000 0001 4649 met als mededeling: "Gift Ekiden + het team dat je wenst te steunen".

Hieronder een overzicht van de Ekiden campagnes

Deze ziekenhuizen zetten zich in voor MS-Liga Vlaanderen en de MDR problematiek. Steun jij hen?

126% collected for the Ekiden campaigns
€15.743
€12.500