Momenteel ingezameld
€2.557
/€2.000
Tijdsduur
Deze actie is afgelopen
Delen

Waarom deze challenge?

In ons MS-team werkt iedereen samen met en rondom de persoon met MS voor een zo optimaal mogelijke begeleiding. De maatschappelijk werker van MS-Liga Vlaanderen, de neuroloog, de MS-verpleegkundige, de (neuro)psycholoog en uiteraard de persoon met MS zelf geven samen vorm aan het meest optimale en zo veel mogelijk gepersonaliseerde zorgplan. Helaas is er geen overheidsfinanciering voor deze aanpak. Daarom lopen wij als team, bestaande uit coaches, personen met MS, neurologen, verpleegkundigen en psychologen, graag kilometers bij elkaar om geld in te zamelen ten voordele van MS-Liga Vlaanderen. Steunt u het topteam van UZA?
 

Hoe kan u ons steunen?

U kunt ons steunen door een storting van de marathonkilometers in euro. Een marathon is 42,195 kilometer. Deze afstand lopen we als team.

U kan één teamlid voor 42,20 euro ondersteunen, twee teamleden voor 84,40 euro, drie teamleden voor 126,60 euro, vier teamleden voor 168,80 euro, vijf teamleden voor 211,00 euro en zes teamleden voor 253,20 euro. Een gouden sponsor steunt het team en de coaches voor minimaal 300 euro!

Vanaf 40 euro kan u een fiscaal attest ontvangen. Wist u dat u via de belastingen hierdoor een vermindering van 45% van de gift kunt krijgen?

We gaan voor een doelbedrag van 6500 euro: draagt u een marathon-steentje bij? Ekiden Team UZA dankt u alvast!

Elke persoon met MS heeft recht op zorg op maat binnen een multidisciplinaire aanpak.
Barbara Willekens

Volg de nieuwsberichten van #TeamUZA

logoUZA

Over de organisator

Sinds 2011 organiseert de dienst neurologie van het UZA MS-zorg met een multidisciplinair team dat gecoördineerd wordt door dr. Barbara Willekens. Hierbij is van in het begin de ondersteuning door de MS-verpleegkundige Marleen Breuls en de maatschappelijk werker van MS-Liga Vlaanderen de rode draad geweest. In de loop der jaren is ons neurologieteam sterk uitgebreid met dr. Tatjana Reynders, dr. Judith Derdelinckx en dr. Jeroen Kerstens. We kunnen ook rekenen op gespecialiseerde kinesisten en (neuro)psychologen, ergotherapeuten, urologen, etc. Dankzij Sony Heylaerts van MS-Liga Vlaanderen krijgen mensen met MS een antwoord op vragen omtrent tegemoetkomingen, werk, verzekeringen, rijgeschiktheid, sociale wetgeving enzovoort.