Op zondag 18 september 2022 loopt MS-Liga Vlaanderen samen met enkele partnerziekenhuizen een marathon ten voordele van de MDR's. Ons doel? Samen strijden voor een multidisciplinaire aanpak die gehoord, erkend en gesubsidieerd moet worden door de overheid. Hieronder vind je meer praktische informatie terug over de dag zelf.

Wanneer?

De Ekiden gaat door op zondag 18 september 2022. Inschrijvingen vanaf 10 uur, het startschot voor de lopers wordt gegeven om 11 uur.  We verwachten dat de laatste ploeg rond 15.30 uur aankomt waarna nog een officieel moment voorzien wordt om de winnende ploeg in de kijker te zetten.

Waar?

Op de atletiekpiste in De Nekker (adres: Nekkerspoel-Borcht 19, 2800 Mechelen). Bekijk de uitgebreide informatie over de bereikbaarheid hier.

Wat kan je verwachten?

Een foodtruck (pastagerechten), voldoende drank om de dorst te lessen, een opwarming voor de lopers (omstreeks 10.40 uur) met Aline Billen van Herballife, reuzespelen om het tegen de collega’s op te nemen, een DJ, …

Toegangsticket voor de Ekiden

Download hier je toegangsticket voor de Ekiden. Op vertoon van deze bon (afgedrukt of digitaal op smartphone) en je identiteitskaart aan de hoofdingang, krijg je gratis toegang tot de Ekiden.

Bon toegang De Nekker - Ekiden 2022.pdf