Momenteel ingezameld
€2.160
/€2.000
Tijdsduur
Deze actie is afgelopen
Delen

Waarom deze uitdaging?

Het project '1000 gezichten van MS' van MS-Liga Vlaanderen vat het mooi samen: MS is een veelzijdige aandoening en elke persoon met MS is uniek. Vandaar dat zorg op maat zeer belangrijk is. We proberen dit te realiseren met onze multidisciplinaire raadpleging waarbij de neuroloog wordt bijgestaan door de MS-verpleegkundige en de maatschappelijk werker van MS-Liga Vlaanderen. Verder kan er ook beroep gedaan worden op de revalidatiearts, kinesist, ergotherapeut, logopedist en (neuro)psycholoog. Vandaag de dag wordt deze werking niet financieel ondersteund door de overheid. Daarom nemen wij vol enthousiasme deel aan deze Ekiden en hopen wij geld in te zamelen ten voordele van MS-Liga Vlaanderen.

Wij rekenen op jou!

Wens je onze lopers en MS-Liga Vlaanderen te steunen? Dat kan. Je bent vrij om een gift te doen. Vanaf 40 euro kan je een fiscaal attest ontvangen. Alvast bedankt.

Wil je komen supporteren? Breng dan je luidste stem en grootste spandoek mee naar de Nekker (Nekkerspoel-Borcht 19, 2800 Mechelen). Meer informatie over de dag zelf vind je hier terug.

 

kl

Over de organisator

Het AZ KLINA engageert zich reeds jaren voor personen met MS. Dr. Karine Geens en Dr. Niels Fockaert organiseren samen met Marleen Breuls (MS-verpleegkundige) en Sony Heylaerts (maatschappelijk werkster van MS-Liga Vlaanderen) de multidisciplinaire raadpleging of MDR. Samen met de persoon met MS wordt de meest optimale zorg nagestreefd. Met campus De Mick beschikt het AZ KLINA tevens over een revalidatiecentrum waar personen met MS beroep kunnen doen op gespecialiseerde revalidatieartsen, kinesisten, ergotherapeuten, logopedisten en (neuro)psychologen.