Momenteel ingezameld
€3.005
/€2.500
Tijdsduur
Deze actie is afgelopen
Delen

Een Eki-watte? Dit is een marathon in estafettevorm waarbij de 6 deelnemers respectievelijk 5, 10, 5, 10, 5 en 7,195 km lopen. Hiermee wil Noorderhart samen met MS-Liga Vlaanderen vzw geld inzamelen voor de multidisciplinaire raadpleging (MDR). Tijdens de MDR wordt een persoon met MS gezien door verschillende specialisten waardoor een totaalbeeld van het functioneren van de patiënt opgemaakt kan worden.

Geef jij Noorderhart een (financieel) duwtje in de rug?

Team Noorderhart kan niet zonder jouw (financiële) steun! Je kan onze lopers een hart onder de riem steken door een vrijblijvende gift te doen. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar en daarnaast krijg je eeuwige dankbaarheid!

Zin om te komen supporteren?

Kom op zondag 18 september naar de atletiekpiste in de Nekker (Nekkerspoel-Borcht 19, 2800 Mechelen) en supporter Team Noorderhart over de eindmeet! MS-Liga Vlaanderen zorgt voor de nodige randanimatie en een foodtruck.

Logo Noorderhart

Over de organisator

Noorderhart is de overkoepelende naam waaronder het Mariaziekenhuis en het Revalidatie & MS Centrum – beiden gelegen in Pelt – hun vleugels hebben uitgeslagen. Noorderhart verwijst naar onze centrale ligging in Noord-Limburg en naar ons warm hart voor onze patiënten, want zij verdienen niets minder dan excellente zorg. Noorderhart staat ook voor zorgzaamheid en geborgenheid: onder de beschermende vleugels van onze zorgverleners zitten patiënten goed tot ze sterk genoeg zijn om hun eigen vleugels weer uit te slaan.