Ervaar je cognitieve problemen? Wil je hier meer over bijleren en praktische tips ontvangen over hoe je hiermee kan omgaan? Dan is deze workshop MS & cognitie iets voor jou. Tijdens deze 4-delige workshop wordt er uitleg gegeven over de cognitieve moeilijkheden die vaak voorkomen bij personen met MS. 

f

Wat leer je tijdens deze workshops?

MS en cognitie gaan niet altijd hand in hand. Veel personen met MS ervaren hier moeilijkheden mee. Deze 4-delige workshop gaat dieper in op cognitieve problemen bij MS en zal je handvaten aanreiken om hier in de praktijk mee om te gaan. 

Naast algemene informatie over cognitie, ontvang je dus ook praktische tips en tricks over wat je kunt doen om cognitieve vaardigheden te onderhouden en te trainen. Tijdens deze workshop krijg je exclusieve toegang tot een cognitieve training (op papier en digitaal), zodat je ook na de workshop hiermee verder aan de slag kunt gaan. 

De workshop zal doorgaan met maximum 12 personen, zodat er voldoende ruimte is om vrijblijvend eigen ervaringen te delen met elkaar. Zo hopen we lotgenotencontact te stimuleren en van elkaar te kunnen leren. 

h

Wie zal de workshop geven?

Wouter Lambrecht is als klinisch neuropsycholoog verbonden aan de Hersenletselpraktijk, waar hij onder andere mensen met verschillende neuropsychologische (cognitieve, emotionele en gedragsmatige) problemen begeleidt en behandelt. Met zijn jarenlange ervaring bij het geven van cognitieve trainingen is hij de geknipte persoon om jou verder te verdiepen in het thema MS en cognitie.

No events were found