Ervaar jij cognitieve problemen? Wil je hierover bijleren en praktische tips ontvangen over hoe je hiermee kan omgaan? Dan is deze workshop MS & cognitie iets voor jou. Tijdens deze 4-delige workshop wordt er uitleg gegeven over de cognitieve moeilijkheden die vaak voorkomen bij personen met MS. 

f

Wat leer je tijdens deze workshops?

MS en cognitie gaan niet altijd hand in hand. Personen met MS ervaren vaak moeilijkheden met hun cognitie, concentratie en geheugen. 

Tijdens deze 4-delige workshop krijg je informatie over de werking van het denkvermogen, het geheugen en de mogelijke oorzaken van problemen. Je ontvangt praktische tips en tricks over wat je kunt doen om cognitieve vaardigheden te onderhouden en te trainen. Tijdens deze workshop krijg je ook exclusieve toegang tot een digitaal oefenprogramma, zodat je ook na de workshop hiermee verder aan de slag kunt gaan. 

De workshop zal doorgaan met maximum 12 personen, zodat er voldoende ruimte is om vrijblijvend eigen ervaringen te delen met elkaar. Zo hopen we lotgenotencontact te stimuleren en van elkaar te kunnen leren. 

h

Wie zal de workshop geven?

Wouter Lambrecht is als klinisch neuropsycholoog verbonden aan de Hersenletselpraktijk en het Centrum voor Neuropsychologie, waar hij onder andere mensen met verschillende neuropsychologische (cognitieve, emotionele en gedragsmatige) problemen begeleidt en behandelt. Met zijn jarenlange ervaring bij het geven van cognitieve trainingen is hij de geknipte persoon om jou verder te verdiepen in het thema MS en cognitie.

No events were found