Wilt u personen met MS een hart onder de riem steken en deze actie 'Move for MS: Step up for awareness' in het kader van de MS-express steunen? Via deze pagina kan u op een veilige manier een gift overmaken.

Om uw gift op een correctie manier te kunnen verwerken, vragen wij uw gegevens op. Het spreekt voor zich dat we zorgvuldig met uw gegevens omgaan en aandacht schenken aan de rechten en plichten omschreven in GDPR en andere wet- en regelgeving.

Nieuwe wetgeving geeft aan dat voor stortingen vanaf 2024 goede doelen het rijksregisternummer (NN) bij hun schenkers moeten opvragen. Dit zodat de belastingaftrek voor giften direct toegewezen kan worden aan de juiste persoon via Tax-on-Web. Wij vragen u daarom om dit te vermelden bij uw gift.

Bijdrage

Je website-login

Account
Voer een gebruikersnaam in om een account te maken. Als u al een account heeft, log dan in voordat u dit formulier invult.

Je persoonlijke gegevens

Donatie actie
Vergeet zeker niet het correcte huisnummer en (indien van toepassing) het correcte busnummer door te geven.
Gelieve de plaats volledig in hoofdletters in te geven.
 
De actievoerders zouden jou graag persoonlijk bedanken voor jouw gift. Door hier ‘ja’ aan te duiden, kies je ervoor om jouw naam en e-mailadres met hun te delen. Deze gegevens worden enkel gebruikt in het kader van deze actie.

Je aanvullende gegevens

Fiscaal attest
 
 
Rijksregisternummer of BTW-nummer. Noodzakelijk om je fiscaal attest op te stellen.
Bankrekeningnummer van de donateur.

Betaling