Momenteel ingezameld
€18.000
/€11.000
Voorbereidingskilometers
1.760 km
/2.000 km
Tijdsduur
Deze actie is afgelopen
Delen

Dit jaar zal op 11 september de eerste fysieke editie van de 'Port of Antwerp Night Marathon' plaatsvinden. Hier zal professor Bart samen met de andere deelnemers in de vroege avond starten. Het parcours loopt doorheen de bruisende straten van Antwerpen en eindigt aan het prachtige MAS, waar de lopers een uurtje na middernacht worden verwacht aan te komen. Dit uniek avondprogramma zorgt ervoor dat de deelnemers van de zonsondergang en de nachtschemering kunnen genieten tijdens hun inspanning.

Draag jouw steentje bij door deze inzamelactie te steunen. Elke donatie brengt ons weer een stapje vooruit om personen met Multiple Sclerose te helpen aan een betere levenskwaliteit.

Personen met MS lopen als het ware ook elk een marathon met hun zichtbare of onzichtbare beperkingen. Dat inspireerde mij om deel te nemen aan de Antwerp Night Marathon ten voordele van MS-Liga Vlaanderen en me hier ook ten volle op voor te bereiden. Op deze manier wil ik personen met MS een hart onder de riem steken en meer awareness creëren rond MS.

Volg de laatste nieuwsberichten van Bart

Hieronder kan je het voorbereidend traject van professor Bart volgen. Iedere week houdt hij ons op de hoogte van verschillende leuke weetjes, zoals o.a. zijn loopprestaties, timing, voedingsschema, anekdotes, ...

 

profielfoto bart

Over de organisator

Bart Van Wijmeersch is een professor in de neurologie met specialisatie in Multiple Sclerose (MS). Hij is actief in het Universitair MS Centrum Hasselt-Pelt, de samenwerking tussen de Universiteit Hasselt en Noorderhart Revalidatie & MS te Pelt. Op deze beide campussen is hij reeds jarenlang een boegbeeld voor vele personen met MS en hun naasten.