Marathon.11.09

HE DID IT!

Vorige week zaterdag, 11 september 2021, heeft professor Bart Van Wijmeersch meegelopen in de eerste editie van de Port of Antwerp Night Marathon ten voordele van MS-Liga Vlaanderen. De voorbije maanden hebben we allemaal samen toegeleefd naar dit moment en samen voor hem gesupporterd.  

Met veel trots kunnen we zeggen: HE DID IT! Als organisatie waren we uiteraard zelf aanwezig de avond van de marathon. Om 19u10 is professor Bart met goede moed vertrokken aan de start. 3 uur 58 min en 30 seconden later werd hij door ons verwelkomd aan de finish! Een hele prestatie, wetende dat hij een blessure heeft opgelopen én dit eigenlijk de eerste loopwedstrijd ooit is waar hij aan heeft deelgenomen.  

Wat prof Bart over de finish dreef 

De laatste honderden meters voor de finish sloeg professor Bart aan de praat met iemand die langs hem liep. Uiteindelijk bleek dit een persoon met MS te zijn en samen zijn ze over de finish gelopen. De laatste loodjes wegen meestal het zwaarst, maar de connectie met deze persoon gaf professor Bart dat extra duwtje in de rug om die laatste meters door te komen. 

Wij zijn enorm trots op zijn prestatie. De gedetailleerde gegevens over zijn loopprestatie kun je terugvinden op de website van The Port Of Antwerp Night Marathon: https://prod.chronorace.be/mypage/mypage.aspx?eventId=1190182682362834&bibnumber=2599&fbclid=IwAR3G-CuHxJr5qYs7QD4H9pvLvlHFx9-yc96-XQqM8S47Ktts_0PjUrT0k7k . 

Opbrengst van de campagne 

Wat de campagne in totaal heeft opgebracht, houden we graag nog even geheim. Binnenkort organiseren we een officiële overhandiging van de cheque samen met al de partners van de campagne. Houd onze website en sociale media zeker in de gaten!  

Met gewaardeerde steun van... 

Tot slot zetten we onze sponsors nog even in de kijker: 

Track42, Calibrate - Full Service Digital Agency, Universitair MS Centrum - UMSC, Noorderhart, Drees Boekhoudkantoor, Biogen, icometrix, Merck

Naast de sponsors, bedanken we ook graag iedereen die de campagne #SteunProfBart de voorbije maanden gevolgd heeft en zijn of haar (financieel) steuntje heeft bijgedragen. Door de campagne SAMEN bekend te maken, hebben we heel wat awareness kunnen creëren voor personen met MS. 

 

BEDANKT AAN BART EN AL ONZE SPONSORS EN TROUWE DONATEURS VOOR DEZE CAMPAGNE!