Zal jij deelnemen aan de sportsessies van FitChro, maar kan je niet wachten om de coaches beter te leren kennen? Ze stellen zichzelf alvast graag aan je voor!

personal training sessie

FitChro: wie zijn ze en wat doen ze?

Selle en zijn broer Joppe zijn gedreven ondernemers en sportliefhebbers die de handen in elkaar hebben geslagen om FitChro op te richten. In hun zeer nabije omgeving kennen ze meerdere personen met een chronische aandoening. Van daaruit komt hun drive. 

Het motto van FitChro? Iedereen kan sporten! Die overtuiging inspireert hen om elke dag het beste van zichzelf te geven zodat jij als persoon met MS kan genieten van de beste service.

De bewegingsdeskundigen

Coach Selle

Selle

Selle is een echte sportieveling met een hart voor fitness, fietsen en voetbal. Net zoals zijn broer Joppe, een ander teamlid, ontstond zijn passie voor FitChro door hun moeder die aan MS lijdt. Hij waagt zich graag al eens aan een uitdaging. Zo deed hij mee aan de 'Container Cup voor studenten' en verbrak hij toen het voorlopige record op de 'Monkey Bars'. Selle zorgt bij FitChro steeds voor amusante trainingen op maat van de klant. Tijdens de workshops zal hij de deelnemers meenemen door het verhaal van bewegen met MS.

Coach Joppe

Joppe

Joppe is de broer van coach Selle. Hun passie voor FitChro is ontstaan door hun moeder die MS heeft. Hij is het aanspreekpunt van FitChro en zorgt voor de communicatie naar de leden en externen. Buiten FitChro is hij nog volop bezig met sport. Zo spendeert hij zijn vrije tijd onder meer aan vrijwilligerswerk bij zijn favoriete voetbalclub. Joppe zal zorgen voor een vlot verloop van de workshops. Een vraag of opmerking? Dan is hij de juiste persoon.