Wij hopen jou en (eventueel) jouw partner of mantelzorger te verwelkomen op onze vrijwilligersdag op 12 juni 2022. Hieronder delen we graag nog praktische info en afspraken voor de dag zelf.

Enkele tips en praktische afspraken

  • De dichtstbijzijnde ondergrondse parkings in Mechelen bieden niet de mogelijkheid om op voorhand een plekje te reserveren. Wij voorzien daarom onderaan deze pagina een overzicht van ondergrondse parkings waar je op eigen initiatief terecht kan. 
  • Kom je met de trein? Dan stap je best af aan 'Mechelen centraal'. We voorzien onderaan deze webpagina ook een plannetje van hoe je te voet tot aan Lamot geraakt.
  • Vanuit MS-Liga Vlaanderen wordt er een lunch (incl. drank) voorzien in de Vleeshalle. Hiervoor krijg je per persoon bon t.w.v. van €20,00. Indien je iets extra wil consumeren bij de lunch (> €20,00) moet je contactloos betalen. Vergeet dus zeker je bankkaart niet!
  • Iedereen ontvangt bij aankomst een goodiebag, met daarin een T-shirt voor elke vrijwilliger.
  • Werken en werven in Mechelen: net zoals in iedere stad, zijn er ook in Mechelen werken op en rond de straten. De actuele lijst met wegenwerken vind je op https://www.mechelen.be/wegenwerken. Graag geven we mee dat er ook werken zijn aan het station van Mechelen. Kom je met de trein en ben je rolstoelgebonden? Dan kan je assistentie aanvragen op reservering bij de NMBS.

Stadsplannetjes Mechelen

Kom je met de trein naar Mechelen of verkies je liever de auto? Hieronder voorzien we twee stadsplannetjes die je op weg kunnen helpen.

stadplannetje van Station Mechelen tot Lamot (Haverwerf).pdf

Hier vind je een wegbeschrijving van het Station tot Lamot.

stadsplannetje ondergrondse parkings Mechelen.pdf

Hier vind je een stadplannetje met de ondergrondse parkings in Mechelen (gelegen nabij Lamot).