Momenteel ingezameld
€4.749
/€2.500
Aantal verzamelde km's
2.567 km
/2.500 km
Tijdsduur
Deze actie is afgelopen
Delen

Storten kan via de donatieknop hierboven of via een overschrijving op ons rekeningnummer BE97 0000 0001 4649 met als mededeling "Gift MS-Express 2023"

Samen zetten we ons in voor Multiple Sclerose 

Werk niet alleen aan je eigen gezondheid, maar steun ondertussen ook nog eens het goede doel! Samen zetten we ons beste beentje voor in de strijd tegen MS. Laat je voor minstens €2 per kilometer sponsoren en help mee aan een betere toekomst voor personen met MS.  

Schrijf je in en doe mee met de MS-express 

Meedoen aan de MS-express? Dat betekent een engagement van jou, gedurende 1 week. Verzamel je kilometers door te wandelen of te lopen. Doe je dit in groep, met je collega’s of je vrienden? Of kies je er toch voor om in je eentje op pad te gaan? Alles kan. Iedereen – écht iedereen – kan deelnemen aan de MS-express. Daag jezelf uit, op je eigen niveau.

Registreer je via ons online platform en geef je afgelegde kilometers door tussen 22 en 29 mei 2023. Al lopend of wandelend verzamelen we centjes in de strijd tegen MS. Laat je sponsoren voor €2 per kilometer.

Trek je (stoute) wandelschoenen aan en de wereld ligt aan je voeten!
Loesje
logo

Over de organisator

MS-Liga Vlaanderen is een patiëntenorganisatie die personen met MS ondersteunt en begeleidt waar nodig. Samen met een team van vrijwilligers en professionele medewerkers staan wij dagelijks klaar voor onze doelgroep.