VAB-Pechbijstand voor je auto of fiets, da’s zorgeloos toeren in de hele Benelux. De wegenwachters van VAB staan 24/7 voor jou klaar in geval van pech of ongeval onderweg.  

Pechbijstand

Opgelet: aanpassing korting door VAB vanaf 1 juni 2022

Leden van MS-Liga Vlaanderen genieten eenmalig 10% tariefkorting wanneer ze zich als nieuwe klant aansluiten bij VAB-Pechbijstand. Personen met een erkenning arbeidsongeschiktheid van 66% hebben wel nog recht op een korting van 20%. Deze korting kan men aanvragen door onze maatschappelijk werkers het betreffende attest te bezorgen.

Belangrijke wijziging: vroeger genoten leden van MS-Liga Vlaanderen standaard van 20% korting bij VAB. Onlangs wijzigde VAB deze voorwaarden en nu is enkel bovenstaande korting nog van toepassing!

Verlenging contract: zeg tijdig op als je niet wil hernieuwen

Nog belangrijk om te weten: als je je contract van VAB-Pechbijstand niet wilt verlengen, moet je VAB hier 2 maanden voor de vervaldatum schriftelijk van op de hoogte brengen. Normaal ontvang je minstens 2 maanden voor de vervaldatum een brief i.v.m. de verlenging van het contract. Wil je het contract niet verlengen? Stuur dan een aangetekende brief naar VAB nv Pastoor Coplaan 100 te 2070 Zwijndrecht t.a.v. VAB-Klantenservice en doe dit minstens 2 maanden voor de vervaldatum van het contract.

Wil je meer info over de korting bij VAB? Contacteer MS-Liga Vlaanderen: yvonne.bogaerts@ms-vlaanderen.be of 078 48 20 82.

Surf naar www.vab.be voor meer info over VAB.