Op zaterdag 27 mei organiseerde MS-Liga Vlaanderen een gratis webinar met als thema onzichtbare symptomen. Twee experten en een persoon met MS deelden hun expertise en ervaringen met jou, zodat jij handvaten hebt om met onzichtbare symptomen om te gaan

header webinar

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

MS gaat vaak gepaard met onzichtbare symptomen. Deze symptomen zijn verborgen voor de buitenwereld, maar voor jou als persoon wel duidelijk zichtbaar en voelbaar. Vermoeidheid, cognitieve problemen en seksuele problemen zijn de drie onzichtbare symptomen die we tijdens deze webinar in de kijker zetten: wat houden deze symptomen in en hoe ga je hier mee om? 

Tijdens deze bijna twee uur durende webinar geven we het woord aan twee experten en een ervaringsdeskundige. Ze gaan in gesprek met elkaar over de verschillende onzichtbare symptomen, proberen deze te kaderen in jouw leven en geven praktische tips mee hoe je hiermee kunt omgaan in de praktijk. 

sprekers

De experten en een ervaringsdeskundige aan het woord

world ms day logo

Webinar in het kader van de Wereld MS-dag

30 mei, Wereld MS-dag, staat volledig in het teken van MS. We willen meer awareness creëren voor de aandoening, solidariteit vieren en hoop koesteren voor de toekomst. In de aanloop naar de Wereld MS-dag organiseren we al voor het derde jaar op rij een gratis webinar. We hopen hier relevante thema's aan te kaarten en ze bespreekbaar te maken.

Herbekijk de webinar