Momenteel ingezameld
€1.375
/€500
Tijdsduur
Deze actie is afgelopen
Delen

Waarom loop ik deze marathon?

Nadat een van mijn beste vrienden me vertelde dat hij de diagnose MS heeft gekregen, schrok ik erg. Ik kan niet veel voor hem doen, maar wil via deze marathon tonen dat ik er voor hem ben.

Of het nu gaat over 5, 10 of soms zelfs 20 kilometer lopen: dat vormt geen probleem voor mij als trailrunner. De Vesuvio Ultra Marathon in Italië is echter een grotere uitdaging. Deze wedstrijd zal loodzwaar worden. Ja, het gaat pijn doen. Ja, ik ga afzien. Maar mijn leed is slechts tijdelijk. Ik ga alles geven om de finish te halen. Voor mijn goede vriend en alle andere mensen die hun hele leven zullen moet vechten tegen die verschrikkelijke ziekte!

profielfoto bob

Over de organisator

Ik ben Rob en heb een passie voor natuur en bewegen. Beide passies vind ik terug in trailrunnen. Dat is eigenlijk niets anders dan hardlopen, maar dan over de onverharde paden. Als hardloper/trailrunner probeer ik telkens mijn grenzen te verleggen. Avontuur zoek ik dan ook maar al te graag op. Met deze gedachtengang zet ik graag mijn spieren aan het werk voor deze actie!