Momenteel ingezameld
€4.631
/€3.500
Afgelegde kilomters
0 km
/350 km
Tijdsduur
Deze actie is afgelopen
Delen

Wie zijn wij?

Hallo! Wij zijn Tom, Yatti, Jef, Charlotte, Rob en Sandy: 6 vrienden uit de Noorderkempen. Bij Yatti werd begin 2020 MS vastgesteld. Nadat Yatti en Jef vorig jaar de volledige 'Molse 60' uitgewandeld hadden ontstond het idee om hiermee iets te doen voor al haar lotgenoten. En wat beter gedaan dan deze actie op poten te zetten?!

 

Op wandel voor MS

Op zaterdag 22 april 2023 gaan we de uitdaging aan! Deze keer met de extra steun van Tom, Charlotte, Rob en Sandy, door op 1 dag het equivalent van Ravels naar Parijs te wandelen.

We proberen om voor elke afgelegde kilometer minimaal 10€ in te zamelen zodat we personen met MS en MS-Liga Vlaanderen kunnen steunen, MS verder onder de aandacht kunnen brengen en vooral om te laten zien dat niemand er alleen voor hoeft te staan!

Helpen jullie ons mee in de strijd?
 

MS is voor iedereen die er mee te maken krijgt een dagelijkse strijd. Om te tonen dat niemand er alleen voor staat, strijden wij een dag mee!
Tom
Yatti organisator

Over de organisator

Ik ben Yatti, 31 jaar jong. Samen met mijn partner, Tom, heb ik 2 schattige keeshondjes. Ondanks mijn diagnose MS, probeer ik zoveel mogelijk van het leven te genieten door te wandelen, lezen, reizen en te ontspannen in de natuur. Ik ben deeltijds werkzaam als zorgkundige bij het Wit-Gele Kruis.