Momenteel ingezameld
€1.908
/€400
Tijdsduur
Deze actie is afgelopen
Delen
teskt

Waarom deze actie?

Ik zet deze actie op poten om me nuttig te voelen, nadat mijn mama 3 weken geleden de diagnose MS kreeg. Dat gevoel van nutteloosheid wou ik zo snel mogelijk omzetten in een actie, om op deze manier iets te kunnen betekenen voor mijn mama en andere personen met MS. Mijn keuze om MS-Liga Vlaanderen hiermee te ondersteunen was dan ook snel gemaakt.

 

Hoe kan je mijn actie steunen?

Breng een bezoek aan onze kerstmarkt en kom mijn standje daar steunen. Wij verkopen warme dranken (zoals chocomelk, Baileys chocomelk, Irish koffie, ...), maar ook zelfgebakken koekjes. De koekjes zijn met veel liefde gemaakt door mijn kinderen in de klas. Op deze manier probeer ik ook hen te betrekken om een goed doel te steunen op hun eigen manier.

Ik hoop dat de opbrengst van deze actie ervoor kan zorgen dat het onderzoek naar MS kan blijven evolueren, waardoor iedereen die de diagnose krijgt in de toekomst (nog beter) geholpen kan worden.

Wanneer?

Zaterdag 10 december 2022

Waar?

De kerstmarkt vindt plaats op het Watouplein, 8978 Watou

Hoe laat?

Van 17u00 tot 01u00

sandy

Over de organisator

Ik ben Sandy, 38 jaar en mama van 2. Samen met anderen uit mijn gemeente help ik mee om onze jaarlijkse kerstmarkt te organiseren.