Momenteel ingezameld
€3.190
/€4.000
Afgelegde kilometers
0 km
/7.195 km
Tijdsduur
Deze actie is afgelopen
Delen

Op 11 november 2022 zal er in Tongeren een Ekiden worden georganiseerd. Deze wedstrijd wordt mogelijk gemaakt door Runners’ lab en Stad Tongeren met extra ondersteuning van atletiekclub ADD, Etixx en Lions Club Tongeren. De organisatie van deze Ekiden heeft 2 doelen: enerzijds zal het Runner’ lab Athletics Team een poging doen om het Europees record op de Ekiden te verbreken, anderzijds is het de bedoeling zo veel mogelijk geld in te zamelen ten voordele van MS-Liga Vlaanderen.

Deze wedstrijd staat open voor zowel competitieve als recreatieve lopers. Voor bedrijven is dit dan weer een ideale mogelijkheid om er een sportieve teambuilding van te maken! Inschrijven kan via de officiële website van Runners' lab en Stad Tongeren. Meer informatie vind je hier terug.

Alone we can do so little; together we can do so much.
Helen Keller
lgog

Over de organisator

De stad Tongeren is de eerste stad van België die door de jaren heen steeds veel aandacht heeft besteed aan sportief en maatschappelijk welzijn. Men moest dan ook niet lang nadenken om samen met Runners' Lab (Keep on Running) een Ekiden op poten te zetten en zo MS-Liga Vlaanderen, de Belgische atletiek en de mooiste stad van België in de kijker te zetten!

Runners’ lab is een loopspeciaalzaak, ontstaan in 1980 te Beveren. Met het hele team maken we er sindsdien een erezaak van om er voor te zorgen dat lopers kunnen blijven lopen. Blessurevrij en vol goesting. Daarnaast ontstond in 2008 “Keep on Running” – een inititief van Runners’ lab – om goed opgebouwde schema’s aan te bieden voor mensen die willen blijven lopen. Ook wilden we een running community opstarten zodat lopers elkaar kunnen helpen en motiveren. In 2022 is Keep on Running nog steeds 100% mogelijk gemaakt door #teamrunnerslab en bundelen we de vier belangrijkste pijlers (events, training, product en inspiratie) op een vernieuwde website. Zo vind jij alles wat je zoekt op één plek: www.keeponrunning.be