Momenteel ingezameld
€3.849
/€5.000
Marathonafstand
0 km
/42 km
Tijdsduur
Deze actie is afgelopen
Delen

Waarom deze campagne?

Katleen en Mieke zijn al jaren hartsvriendinnen en ze steunen elkaar door en door. 5 jaar geleden besloot Katleen om Mieke op een wel heel bijzondere manier te steunen: door een marathon te lopen. In 2018 legde ze de befaamde 42,195 km af tijdens de marathon van Parijs en zamelde ze maar liefst € 5000 in voor ons goede doel. In 2023 gaat ze de uitdaging opnieuw aan, maar deze keer iets dichter bij huis: Gent. Op zondag 26 maart loopt Katleen ten voordele van MS-Liga Vlaanderen om wetenschappelijk onderzoek naar MS te steunen.

Hoe kan je haar actie steunen?

Supporter mee voor Katleen door haar een financieel duwtje in de rug te geven. Steun haar voor €1 per gelopen kilometer. Voor een sponsoring van de volledige marathon (+- 42 kilometer) ontvang je nadien een fiscaal attest van MS-Liga Vlaanderen. Steunen jullie dit mooie initiatief?

Voorbereidingen voor de grote dag

d

Over de organisator

Katleen en Mieke zijn 2 hartsvriendinnen die elkaar al 26 jaar kennen. Ze ontmoetten elkaar tijdens hun studies. Mieke heeft al 20 jaar MS, Katleen ondersteunde haar tijdens het hele proces (van diagnose tot nu). 20 jaar MS maakte hun vriendschap sterker. Ze vonden samen een doel door zich in te zetten voor MS-Liga Vlaanderen bij tal van acties.