Momenteel ingezameld
€2.564
/€2.000
Afgelegde kilometers
1.250 km
/1.250 km
Tijdsduur
Deze actie is afgelopen
Delen

De inzamelactie in ‘t kort

  • Wie: Frederik
  • Wat: een campagne met 2 doelen: meer mensen aan het bewegen krijgen én centjes verzamelen voor MS-Liga Vlaanderen 
  • Waar: bestelling via e-mail  
  • Wanneer: op de Wereld MS-dag op 30/05/2021  
  • Waarom: 2 broers van Frederik hebben de diagnose Multiple Sclerose gekregen. Via deze steunactie wou hij zijn broers (maar eigenlijk iedereen met MS) een hart onder de riem steken én proberen om hen in beweging te krijgen.

Meer over de actie

Frederik heeft twee broers die beide de diagnose MS hebben gekregen. Frederik weet als geen ander hoe het is om met de ziekte om te gaan. Verder is hij een fanatieke sportieveling. Hij is een persoon die zijn doelen voor ogen houdt en deze ook probeert te behalen. Zo heeft hij al 100 marathons met glans uitgelopen! Met zijn passie voor lopen vond hij het niet al te moeilijk om een activiteit met sport en beweging te organiseren ten voordele van MS-Liga Vlaanderen.  

Omwille van de coronamaatregelen was het niet aangeraden om fysiek samen te komen, maar daar wist hij wel wat op! Frederik organiseerde tijdens de Wereld MS-Dag een fondsenwervende actie waarbij hij met een 100-tal sympathisanten 1250 km wou afleggen. Door deze kilometers gezamenlijk af te leggen, hoopten we de Wereld MS-Dag virtueel te kunnen vieren in Barcelona. Uiteindelijk slaagden we erin om virtueel helemaal tot Gibraltar te wandelen/lopen. Een succesvolle actie, volledig gecoördineerd via Facebook, met een verzameld bedrag van maar liefst: € 3244,00. 

Deze inzamelactie is momenteel afgelopen. We hopen om in 2022 de Wereld MS-Dag ook virtueel te kunnen vieren in het buitenland. Alleen samen behalen we ons doel! Doe jij ook mee in 2022? Hou onze sociale mediakanalen in de gaten!  

MS-EXPRESS

Over de organisator

Frederik heeft 2 broers die de diagnose Multiple Sclerose hebben gekregen. Via deze steunactie wou hij zijn broers (maar eigenlijk iedereen met MS) een hart onder de riem steken én proberen om hen in beweging te krijgen.