Momenteel ingezameld
€2.824
/€3.073
Afgelegde kilometers
4.589 km
/3.073 km
Tijdsduur
Deze actie is afgelopen
Delen

Storten kan via de donatieknop hierboven of via ons rekeningnummer BE97 0000 0001 4649 met als mededeling "Gift MS-Express 2022"

Samen voor Multiple Sclerose

MS is een ongeneeslijke en chronische aandoening aan het centrale zenuwstelsel. De diagnose zorgt vaak voor een grote breuklijn in het leven. Onderzoek toonde aan dat sporten en bewegen belangrijk is en blijft voor personen met MS.

Door deze campagne hopen we om onze MS-Liga Vlaanderen community in beweging te zetten én meer awareness te creëren rond MS. We hopen om personen met MS op deze manier een hart onder de riem te steken én bovendien een extra centje in te zamelen voor MS-Liga Vlaanderen als goed doel. Doe jij mee?

Zelf deelnemen aan de MS-Express?

Zet jij samen met de rest van onze MS-Liga Vlaanderen community ook jouw beste beentje voor tijdens de MS-Express? SUPER!

Schrijf je in via onderstaande knop.  Op de inschrijvingspagina vind je ook alle praktische informatie terug. Schrijf je in en spoor je vrienden en familie aan om mee te doen.

Waar gaat de MS-Express naartoe?

Sommige onder jullie kennen wellicht de Oriënt-Express. Deze beroemde luxe trein zorgde voor een verbinding doorheen heel Europa, met als eindbestemming Istanbul. Laten we ons samen virtueel tot deze bestemmingen verplaatsen! De gezamenlijk afgelegde kilometers bepalen tot in welke stad we geraken. Hoe meer we bewegen, hoe meer kilometers we verzamelen en hoe verder de MS-Express zal komen. De bestemmingen zijn:

  • van Brussel (startplaats) naar;
  • Parijs (Frankrijk – 283km) naar;
  • Straatsburg (Frankrijk – 447km) naar;
  • München (Duitsland – 329km) naar;
  • Wenen (Oostenrijk – 400km) naar;
  • Budapest (Hongarij – 241km) naar;
  • Bucarest (Romenië – 763km) naar;
  • Istanbul (Turkije – 610km).

De MS-Express kan totaal 3073km afleggen. Help jij mee om Europa virtueel te doorkruisen?

Wandel met je hart en je voeten zullen volgen
Onbekend
logo

Over de organisator

MS-Liga Vlaanderen is een patiëntenorganisatie die personen met MS ondersteunt en begeleidt waar nodig. Samen met een team van vrijwilligers en professionele medewerkers staan wij dagelijks klaar voor onze doelgroep.