Momenteel ingezameld
€3.075
/€2.500
Tijdsduur
Deze actie is afgelopen
Delen

Waarom deze campagne?

In januari 2015 stortte mijn wereld even in. Ik werd wakker met dubbelzicht en kon niet meer deftig stappen. Een weekje later kwam het verdict: MS. De opstoten volgden elkaar snel op dat jaar. Door de goede zorgen van dienst neurologie en continue aanpassing van medicatie is mijn situatie ondertussen min of meer stabiel. 

In 2019 nam ik deel aan een universitaire studie rond sporten en MS, waaruit bleek dat (intensief) sporten zeer goed is voor personen met MS. Dit klonk als muziek in mijn oren. Vroeger was ik een marathonloper, maar dit heb ik moeten laten vallen door mijn MS. Ik ben echter niet bij de pakken blijven zitten en heb me vervolgens volledig op het fietsen gestort. Met deze campagne tot gevolg. :-)

In de zomer van 2022 besloot ik tijdens mijn vakantie in Italië om een nieuwe uitdaging aan te gaan: de Mont Ventoux beklimmen met mijn fiets. Aangezien we in Italië zaten, heb ik de naam van die berg in Monte Venti Tutti omgedoopt. Vandaar de naam van mijn campagne.

23 augustus 2023 is het eindelijk zo ver: mijn trainingen en droom om de Mont Ventoux op te fietsen kan ik dan omzetten in werkelijkheid. 

Hoe kan je mij steunen?

Mijn uitdaging om de Mont Ventoux op te fietsen koppel ik graag aan een inzamelactie voor MS-Liga Vlaanderen. Een organisatie die me nauw aan het hart ligt. 

Je kan mij steunen door een gift te doen via deze actiepagina, of door een overschrijving te doen via BE97 0000 0001 4649 met als mededeling: gift Monteventitutti. 

Fiscaal attest vanaf een gift van €40

Voor giften vanaf €40 op jaarbasis ontvang je een fiscaal attest. Dit fiscaal attest laat je toe om jouw gift gedeeltelijk van jouw belastingen af te houden. Die forfaitaire vermindering bedraagt 45% van het totale bedrag van de gift(en). Stort jij met andere woorden €100? Dan kost dit jouw uiteindelijk maar €55!.

nicolaas

Over de organisator

Hallo! Ik ben Nicolaas, 49 jaar en ik heb MS. Met deze actie wil ik MS onder de aandacht brengen en zoveel mogelijk geld inzamelen voor MS-Liga Vlaanderen. Een organisatie die veel betekent voor mij en heel veel andere personen met MS.