Momenteel ingezameld
€900
/€1.000
Tijdsduur
37 dagen resterend
Delen
logoFitChro

Waarom deze actie?

Een Ironman is een triatlon van formaat: we starten al zwemmend (3,8 km), gevolgd door een fietsrit van180 kilometer. Afsluiten doen we door het lopen van een marathon (42,2 km).

Een Ironman betekent afzien, zowel fysiek als mentaal. Een strijd tegen jezelf, het parcours, de weersomstandigheden,... ongeveer 15 uur lang. In vergelijking met de strijd die personen met MS dagelijks voeren, stelt dit echter niets voor. Om personen met MS te steunen organiseren we een inzamelingsactie. Met de inkomsten kan MS-Liga Vlaanderen ervoor zorgen dat de dienstverlening voor personen met MS zo optimaal mogelijk verloopt. 

Hoe kan je ons steunen?

Een Ironman is in totaal 226 km. Samen als broers leggen we dus 452 km af. Wil jij ons steunen tijdens deze uitdaging? Dat kan via de donatieknop op deze pagina, of via overschrijving. In totaal hopen we om €4520 in te zamelen (we rekenen op €1 per 100 meter die we afleggen). Geef jij ons een financieel duwtje in de rug om de finish te halen?

Doe een gift!

Steunen kan online via de donatieknop op deze pagina of via overschrijving op het rekeningnummer BE97 0000 0001 4649 met als mededeling: "Gift Ironman for MS". Voor giften vanaf €40 op jaarbasis ontvang je een fiscaal attest (45%). Voor een gift van €40 betaal je uiteindelijk maar €22.

FitChro in het nieuws

logo FitChro

Over de organisator

FitChro is een jonge onderneming die inzet op fysieke en mentale training. We zijn gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met een chronische aandoening. We bieden volledige lifestyle coaching aan om voor meer veerkracht én energie te zorgen bij onze klanten. Zo streven we naar een verbeterde levenskwaliteit van onze leden op lange termijn.

Help FitChro hun doelen te bereiken