Afgelegde kilometers
90 km
/90 km
Tijdsduur
Deze actie is afgelopen
Delen

De actie in 't kort

  • Wie: Gert-Jan Creyf, persoon met MS
  • Wat: fietst van Sint-Truiden naar de muur in Hoei ... en terug, een tocht van ongeveer 90 km
  • Waar: start en einde in Sint-Truiden
  • Wanneer: 4 augustus 2020
  • Waarom: fietsen is een grote hobby van Gert-Jan
  • Contact: meer info op het Facebookevent Huy For MS
"Vele vrienden zijn zowel professioneel als recreatief bezig met wielrennen. Door hun steun en aanmoediging ben ik tot dit idee gekomen."
Gert-Jan Creyf

Meer over de actie

Hallo iedereen,

Ik ben Gert-Jan Creyf, 30 jaar en wonend te St-Truiden. In juli vorig jaar werd de diagnose MS ( Multiple Sclerose ) bij me vastgesteld. Ik had in het verleden wel wat last van zowel cognitieve als lichamelijke klachten, maar had nooit verwacht dat die diagnose uit de bus zou komen. Deze klachten begonnen stilaan een tol te eisen waardoor ik op korte tijd zonder werk viel. Mijn sociaal leven viel beetje bij beetje stil ...

Omwille van deze redenen had ik veel tijd om na te denken, en besloot ik de draad terug op te nemen. Een van mijn grootste hobby's is fietsen. Vele vrienden zijn zowel professioneel als recreatief bezig met wielrennen. Door hun steun en aanmoediging ben ik tot dit idee gekomen.

Op 4 juli 2020 organiseer ik de wielertocht "Huy For MS". Dit is een tocht van +/- 90 km. Start en einde te St-Truiden en met als hoogtepunt de beklimming van de Muur van Hoei halfweg. Simpelweg : St-Truiden - Muur van Hoei - Sint-Truiden.
Graag wil ik met deze actie geld inzamelen voor de MS-Liga Vlaanderen. Deze organisatie is voornamelijk afhankelijk van dergelijke acties en goede doelen.

Wil je graag deel uitmaken van dit gebeuren? Dan kan je zowel als deelnemer of sympathisant een gift uitbrengen. Wat doen we met de opbrengst? De opbrengst gaat integraal naar MS-Liga Vlaanderen. Hopelijk kan ik via deze weg jullie warm maken om MS-Liga Vlaanderen te steunen.
Jullie steun is mijn steun !!

Vele groeten
Gert-Jan

beklimming van de muur in Hoei

Over de organisator

Gert-Jan Creyf, 30 jaar heeft in juli vorig jaar de diagnose MS ( Multiple Sclerose ) gekregen. Nu zet Gert-Jan zich in voor MS-Liga Vlaanderen om andere personen met MS een hart onder de riem te steken.