Momenteel ingezameld
€4.005
/€3.000
Aantal verzamelde km's
0
/100
Tijdsduur
Deze actie is afgelopen
Delen
groepsfoto De Mick

Waarom deze actie?

Op vrijdag 11 augustus starten we samen aan het avontuur van de Dodentocht. De dodentocht is een wandeltocht die jaarlijks georganiseerd wordt in augustus. Het doel is om binnen de 24 uur 100 kilometer te lopen/wandelen. 

 

Personen met MS leggen vaak een zware weg af (mentaal en fysiek). Net om die reden zetten wij ons als collega's in om ook even te ervaren wat afzien is. Voor ons is dit een mooie symbolische vergelijking. Wij komen dagelijks ook in aanraking met personen met MS en zien wat de ziekte soms teweeg kan brengen. Met deze actie willen we alle personen met MS een hart onder de riem steken en MS-Liga Vlaanderen steunen.

Storten kan ook via overschrijving!

Wil jij liever een gift doen via overschrijving? Dat kan! Stort je bijdrage op het rekeningnummer BE97 0000 0001 4649 met als mededeling "De dodentocht tegen MS".

We kunnen jouw steun gebruiken!

Al wandelend zamelen we geld in om MS onder de aandacht te brengen. Wil ook jij personen met MS een hart onder de riem steken? Steun ons dan tijdens deze actie en geef ons een financieel duwtje in de rug om die uitdagende 100km te halen! 

In de zomer zullen we ook tal van verkoopacties organiseren om ons spaarpotje voor MS te vullen. Meer informatie hierover volgt snel.

x

Over de organisator

Hallo! Wij zijn Maarten, Sven, Sofie en Daphne en we zijn 4 collega's uit het revalidatiecentrum De Mick. We worden dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van MS en de problemen bij patiënten in ons revalidatiecentrum. Omdat we buiten onze dagelijkse zorg nog iets extra willen doen voor deze mensen stappen we samen in dit avontuur. Samen zetten we ons in voor MS-Liga Vlaanderen.