MS-Liga Vlaanderen wordt slechts beperkt gefinancierd door de overheid. Wij zijn als goed doel voor ongeveer 85% afhankelijk van de binnenkomende giften en donaties van personen zoals jou. Zou jij MS-Liga Vlaanderen willen ondersteunen door middel van een terugkerende betaling? Super. Wij danken jou alvast voor jouw steun en de interesse in onze organisatie. Met jouw terugkerende betaling kunnen wij personen met MS blijven verder helpen.

Wat is een permanente opdracht (PO)?

Permanente opdracht, afgekort ook wel PO genoemd, is een automatische overschrijving om op vaste tijdstippen een vast bedrag te betalen. Dit wordt vaak ingesteld wanneer betalingen op een frequente basis terugkeren (wekelijks, maandelijks, jaarlijks, …).

Hoe kan je een permanente opdracht (PO) instellen?

Momenteel laat ons online platform het nog niet toe om een permanente opdracht uit te voeren. De makkelijkste manier om een PO in te stellen, is door contact op te nemen met jouw (lokaal) bank(kantoor). Zij zullen het nodige in orde brengen, zodat je terugkerende betalingen tijdig (en op een door jouw gewenst tijdstip) uitgevoerd zal worden. Kan je vlot overweg met digitaal bankieren? Dan kan je normaal gezien ook zelf een PO inschakelen via de online banking module van jouw bank of via de bank-app.

Het voordeel van een permanente opdracht is dat je zelf niet meer moet nadenken over het betalen van terugkerende zaken. Bovendien steun je op deze manier op een terugkerende basis MS-Liga Vlaanderen! Je kiest dus zelf of je wekelijks, maandelijks of jaarlijks MS-Liga Vlaanderen wenst te steunen en voor welk bedrag. Uiteraard behoud je ook zelf het recht om de permanente opdracht op ieder moment te wijzigen en/of te beëindigen.

Heb je vragen over een PO?

Zit je nog met vragen voor MS-Liga Vlaanderen? Neem dan zeker een kijkje op onze contactpagina. Wij helpen je graag verder!

Heb je een specifieke vraag over een PO? Dan raden we je aan om contact op te nemen met jouw bank.