afbeelding welcome on board

Start van ons actieplatform

Jouw gift nu ook digitaal

Welkom op samen.ms-vlaanderen.be, ons nieuwe actieplatform voor iedereen die mee wil strijden voor personen met MS.

We starten 'eenvoudig', maar hebben nog heel wat toekomstplannen met dit platform. De eerste stap is de donatieknop voor giften.

Voortaan kan je je gift digitaal overmaken, simpel, zonder papierwerk, zonder zorgen en uiteraard volledig veilig. Dit platform is trouwens zo opgebouwd dat giften die online toekomen je evenveel recht geven op een fiscaal attest dan giften die je doet via een overschrijving of als respons op onze mailings. Zo wordt jij voor je gulle gift beloond. Meer weten over fiscale attesten? Check dan onze FAQ.

houten pijl

Toekomstmuziek

We hebben nog heel wat toekomstplannen. Niet alleen schenkers zetten zich in voor een betere toekomst van personen met MS. Ook actievoerders zorgen voor de broodnodige steun. Doorheen het jaar zetten heel wat mensen een actie op poten om geld in te zamelen. Daarnaast stond De Warmste Week jarenlang garant voor warme acties, maar zal die er dit jaar anders uit gaan zien.

Om onze actievoerders een steuntje in de rug te geven, willen we hier, op ons platform voor hen een plaatsje uitbouwen. Daar werken we momenteel nog aan, maar we hopen jullie snel het goede nieuws te brengen. Stay tuned!