FitChro en MS-Liga Vlaanderen organiseren een reeks van vijf interactieve workshops in de provincie Antwerpen (Lille). Tijdens deze workshops ontdek je wat de voordelen zijn van bewegen, we gaan in op jouw situatie als persoon met MS. Bovendien krijg je tijdens deze sportworkshops tips & tricks mee op het vlak van mentaal welzijn, slaap en voeding.

Praktische informatie

Tijdens de sessies staan ervaren coaches klaar om je te begeleiden en leer je meer bij over sporten met MS. FitChro biedt volledige lifestyle coaching aan om voor meer veerkracht en energie te zorgen bij de deelnemers.

Het thema van de workshops verandert wekelijks waardoor we tijdens de 5 sessies een globaal beeld geven van de positieve effecten van bewegen voor personen met MS. Het is dus de bedoeling dat je jezelf inschrijft en vervolgens de volledige reeks (van 5 sessies) volgt. De thema’s van de workshops zijn respectievelijk: bewegen als medicijn, vermoeidheid, mentaal welzijn, slaap en voeding.

Wanneer?

  • Zaterdag 21/01/2023
  • Zaterdag 28/01/2023
  • Zaterdag 4/02/2023
  • Zaterdag 11/02/2023
  • Zaterdag 18/02/2023

Waar?

De 5 sportsessies zullen allemaal plaatsvinden in Dorp 56, 2275 Poederlee (Lille).

Hoe laat?

Iedere sessie start om 10.00 uur en eindigt omstreeks 11.30 uur.

Prijs

Voor de hele workshop (5 sportsessies) betaal je €30,00.

Praktisch

Douche- en omkleed mogelijkheden zijn niet aanwezig.

Toegankelijkheid

Het gebouw en de sportsessies zijn volledig rolstoeltoegankelijk.

Schrijf je in op onze wachtlijst

Heb jij geen plekje kunnen bemachtigen voor deze workshops? Schrijf je dan in op deze wachtlijst. Indien er voldoende inschrijvingen zijn, zullen we extra sessies organiseren in Lille. Inschrijven op deze wachtlijst betekent niet dat je automatisch kan deelnemen aan de sessies. Wij nemen contact met je op indien er extra sessies doorgaan.

Schrijf je in

Inschrijven kan makkelijk en veilig online, via onderstaande knop. Lukt het je niet om digitaal in te schrijven? Contacteer ons dan via 078 48 20 82. We helpen je graag verder!