FitChro en MS-Liga Vlaanderen organiseren een reeks van 4 sportieve workshops in de provincie West-Vlaanderen (Brugge). Tijdens deze workshops ontdek je wat de voordelen zijn van sport en bewegen bij personen met MS. Bovendien krijg je tijdens deze sportworkshops tips & tricks mee op het vlak van mentaal welzijn, slaap en voeding.

Praktische informatie

Tijdens de 4 sessies staan ervaren coaches klaar om je te begeleiden en leer je meer bij over sporten met MS. FitChro biedt volledige lifestyle coaching aan om voor meer veerkracht en energie te zorgen bij de deelnemers.

Het thema van de workshops verandert wekelijks waardoor we tijdens de 4 sessies een globaal beeld geven van de positieve effecten van bewegen voor personen met MS. Het is dus de bedoeling dat je jezelf inschrijft en vervolgens de volledige reeks (van 4 sessies) volgt. De thema’s van de workshops zijn respectievelijk: bewegen als medicijn, vermoeidheid, mentaal welzijn, slaap en voeding.

Wanneer?

Wanneer?

  • zaterdag 25 mei 2024
  • zaterdag 01 juni 2024
  • zaterdag 08 juni 2024
  • zaterdag 15 juni 2024
Waar?

Waar?

Sint-Andreas Brugge (Jakobinessenstraat 4, 8000 Brugge)

Hoe laat?

Hoe laat?

Van 10:00 tot 12:00 uur.

prijs

Prijs

Voor de hele workshop (4 sportsessies van 2 uur) betaal je €40 (per persoon).

praktisch

Praktisch

Douches zijn niet aanwezig.

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid

Wandelen en rechtstaan (eventueel met hulp) is nodig om de oefeningen te kunnen uitvoeren. Ieder sportniveau is welkom!

Schrijf je in op de wachtlijst

Heb je geen plekje kunnen bemachtigen voor deze sportsessie? Geen paniek! Schrijf je in op de wachtlijst en wordt als eerste op de hoogte gehouden van de namiddagsessies op dezelfde data en locatie.