FitChro en MS-Liga Vlaanderen organiseren een reeks van 4 interactieve workshops in de provincie Oost-Vlaanderen (Gent). Tijdens deze workshops ontdek je wat de voordelen zijn van bewegen, we gaan in op jouw situatie als persoon met MS. Bovendien krijg je tijdens deze sportworkshops tips & tricks mee op het vlak van mentaal welzijn, slaap en voeding.

Praktische informatie

Tijdens de 4 sessies staan ervaren coaches klaar om je te begeleiden en leer je meer bij over sporten met MS. FitChro biedt volledige lifestyle coaching aan om voor meer veerkracht en energie te zorgen bij de deelnemers.

Het thema van de workshops verandert wekelijks waardoor we tijdens de 4 sessies een globaal beeld geven van de positieve effecten van bewegen voor personen met MS. Het is dus de bedoeling dat je jezelf inschrijft en vervolgens de volledige reeks (van 4 sessies) volgt. De thema’s van de workshops zijn respectievelijk: bewegen als medicijn, vermoeidheid, mentaal welzijn, slaap en voeding.

Wanneer icon

Wanneer?

  • Zaterdag 07/10/2023
  • Zaterdag 14/10/2023
  • Zaterdag 21/10/2023
  • Zaterdag 28/10/2023
Waar icon

Waar?

De 4 sportsessies zullen allemaal plaatsvinden in Palinghuizen 145, 9000 Gent.

Uur

Hoe laat?

Iedere sessie start om 13 uur en eindigt omstreeks 15 uur in de namiddag.

prijs

Prijs?

Voor de hele workshop (4 sportsessies) betaal je €30 (per persoon).

praktisch

Praktisch

Douche- en omkleedmogelijkheden zijn niet aanwezig.

bereikbaarheid

Toegankelijkheid

Wandelen en rechtstaan (eventueel met hulp) is nodig om de oefeningen te kunnen uitvoeren. Ieder sportniveau is welkom!

Lukt het niet? Schrijf je telefonisch in

Inschrijven kan makkelijk en veilig online, via onderstaande knop. Lukt het je niet om digitaal in te schrijven? Contacteer ons dan via 078 48 20 82. We helpen je graag verder!