Momenteel ingezameld
€4.413
/€3.000
Tijdsduur
Deze actie is afgelopen
Delen

Waarom deze actie?

In januari 2016 kreeg ik, Marieke, een grote ontsteking in mijn hersenstam. Er volgde een pittig jaar van herval, herstel en een stevige revalidatie. Op het einde van dat jaar kreeg ik de diagnose MS. Een tijdje later kon ik eindelijk terug gedeeltelijk aan de slag. Mijn collega’s maakten dit mee vanop de eerste rij. Ze zorgden ervoor dat ik mijn job als therapeut in Elim kan blijven doen. Op die manier kan ik doen wat ik graag doe en daar ben ik heel dankbaar voor!

Samen hebben we besloten om dit jaar mee te lopen tijdens de Ekiden van MS-Liga Vlaanderen. Mijn collega's zetten zich - volledig belangeloos - in en steunen zo alle mensen die met MS te maken krijgen. Voor mij is dit de kers op de taart! 

Wij kunnen jullie steun goed gebruiken! Aan iedereen die ons een financieel duwtje in de rug geeft via onze actiepagina, maken we als team de belofte om de marathonafstand met een lach op ons gezicht te lopen. Elke gesponsorde mile zorgt ervoor dat MS-Liga Vlaanderen iemand kan ondersteunen die hier nood aan heeft. 

Een smile bij elke mile, daar lopen we voor! 😊

Steunen via overschrijving

Steunen kan ook via een overschrijving op het rekeningnummer BE97 0000 0001 4649 met als mededeling: gift ekiden team (s)MileS! Iedere gift vanaf 40 euro geef je recht op een fiscaal attest (45% belastingvoordeel).

Elim

Over de organisator

Wij zijn een groep van therapeuten, werkzaam in Elim. Elim is een centrum voor intensieve psychotherapie, gericht op mensen die vastgelopen zijn in de verhouding tot zichzelf, tot anderen of tot de zin van het leven. We ontmoeten de persoon in zijn geheel en focussen ons minder op ziektebeelden of diagnostiek. Samen zoeken we naar de betekenis achter hetgeen zo moeilijk loopt in hun leven en is onze focus gericht op duurzame verandering. Dit doen we steeds in (multidisciplinair) teamverband omdat we geloven in een brede, meervoudige kijk op de dingen. Ook deze Ekiden lopen we in team, waarin ieder van ons zijn steentje zal bijdragen voor hetzelfde doel: een marathonafstand afleggen voor het goede doel!