Momenteel ingezameld
€1.355
/€1.000
Tijdsduur
Deze actie is afgelopen
Delen

Waarom deze actie?

Het motto van onze dienst is “Zorgen voor mensen”. Met de nadruk op mensen, ongeacht de aandoening waarvoor we ze volgen. We focussen ons op hoe we ervoor kunnen zorgen dat deze mensen het leven kunnen leiden waar ze op hopen. Geen enkele ziekte mag hen daarin stoppen. Ook MS niet. 

We moeten er dan ook samen alles aan doen om dat doel te bereiken. Onderzoek kan ons daarbij helpen, maar ook organisaties zoals MS-Liga Vlaanderen. Het is om die reden dat Rowie (onze MS-verpleegkundige) en Maarten Dewil (MS-expert) samen besloten om de sportschoenen van het rek te halen. We vormen een vrolijk team aangevuld met collega’s, kinesisten en mensen met MS. We zullen laten zien dat MS ons niet kan stoppen. We dragen de olympische gedachte hoog in ons vaandel: meedoen is belangrijker dan winnen! Ook jij kan ons daarbij steunen door ons te sponseren.

imelda

Over de organisator

De dienst neurologie van het Imeldaziekenhuis is een dynamische dienst in volle groei. Momenteel bestaat onze dienst uit drie neurologen (Dr. Vermylen, Dr. Dewil, Dr. Dobbels), maar ons team wordt weldra versterkt door twee nieuwe enthousiaste collega’s (Dr. Goovaerts en Dr. Geebels). Persoonlijke en menselijke benadering is ons handelsmerk. Om die reden bouwden we enkele jaren geleden de dienst verder uit met de aanwerving van Rowie Jacobs, onze MS-verpleegkundige. Ze is het luisterend oor en organisatietalent van onze dienst. Om onze zorg voor mensen met MS nog verder uit te breiden werken we samen met het MS centrum in Melsbroek tijdens een multidisciplinaire raadpleging. In onze blijvende strijd tegen de ziekte nemen we als dienst ook deel aan klinische studies.