Tijdsduur
Deze actie is afgelopen
Delen

Waarom deze actie?

Ook dit jaar wil ik mijn mama (en alle andere personen met MS) een hart onder de riem te steken. Dit zal ik doen door tijdens de warmste periode van het jaar (de kerstperiode) een kerststandje voor MS te voorzien op de kerstmarkt in Watou. De grote voldoening die ik kreeg na mijn actie van vorig jaar heeft me overtuigd om er dit jaar opnieuw voor de volle 100% voor te gaan. 

Hoe kan je mijn actie steunen?

Heb jij zin in een gezellige avond met vrienden of familie? Wil jij de kerstsfeer komen opsnuiven in ons dorp? Kom dan langs op onze kerstmarkt in Watou en breng een bezoekje aan mijn kerststand voor MS. Steunen kan door iets lekkers uit ons gamma aan te kopen of een gift te doen via deze actiepagina.

Wanneer

Wanneer?

Zaterdag 9 december 2023 vanaf 17.00 uur

Wanneer

Waar?

De kerstmarkt vindt plaats op het Watouplein, 8978 Watou.

versnapering

De lekkerste versnaperingen

Ons kraampje biedt dé lekkerste versnaperingen van Watou aan. Wat kan je consumeren? Marshmallow-pakketjes voor de kinderen, chocolade -en vanillejenever en Irish Coffee. Zoek je nog een kerstcadeau? Dan kan je wijn (in een jasje) aankopen.

Sandy's kerststand

Ontdek enkele producten uit Sandy's kerststand en geniet van de sfeerfoto's van vorig jaar.

sandy

Over de organisator

Ik ben Sandy, 38 jaar en mama van 2. Samen met anderen uit mijn gemeente help ik mee om onze jaarlijkse kerstmarkt te organiseren.